Top Gun 2 χωρίς Τομ Κρουζ γίνεται;

tom
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η ταινία τελικά επιστρέφει. Ο Tom;

Μετά από τον τραγικό θάνατο του σκηνοθέτη Tony Scott, όλα έδειχναν πως θα πάγωναν τα σχέδια για το σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας. Ακολούθησε έντονη παραφιλολογία από τα μέσα ενημέρωσης και ανυπομονησία από τη μεριά των σινεφίλ, ώσπου επιβεβαιώθηκε πως τελικά  το «Top Gun 2» είναι στα σκαριά.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας που ανέδειξε σε ερωτεύσιμο γόη τον Tom Cruise, ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε και πάλι στους αιθέρες με πολεμικά αεροπλάνα.

Θα είναι όμως ο Τομ μέσα σε αυτά; Ο παραγωγός της ταινίας, David Ellison είναι αινιγματικός: «ο θρυλικός Maverick επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες μάχες στους αιθέρες. Υπάρχει ένας καταπληκτικός ρόλος για τον Maverick στην ταινία. Δεν υπάρχει «Top Gun» χωρίς τον Maverick …!».

Αν όντως ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστήσει, τον περιμένουν εκπλήξεις αφού από το 1986 που ο ριψοκίνδυνος νεαρός έμπαινε στη στρατιωτική σχολή για να γίνει πιλότος μαχητικών αεροπλάνων έως τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Τα αεροπλάνα της τότε πολεμικής αεροπορίας, δεν θυμίζουν εξ όψεως σε κάτι τα σημερινά, αλλά ταυτόχρονα διευρύνεται και η χρήση των τηλεκατευθυνόμενων πολεμικών drones.Έτσι, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής Skydance, ο Maverick θα έχει να αντιμετωπίσει εχθρούς προηγμένης τεχνολογίας.

Το μόνο που μένει πλέον να μάθουμε είναι αν ο Tom Cruise θα δεχθεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι, υποδυόμενος τον γοητευτικό Maverick!