Γυναικείος οργασμός: όσα θέλετε να μάθετε

female-orgasm
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό. Εμείς εδώ, θα σας δώσουμε tips για να τον πετύχετε!

Ο γυναικείος οργανισμός είναι από μόνος του ένα πολύπλοκο θαύμα και ο οργασμός μιας γυναίκας κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι… Και επειδή η εξάσκηση είναι το παν, το click@Life, σας δίνει πολύτιμες συμβουλές για να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας!

-Δώστε χρόνο

Ο γυναικείος οργασμός διαφέρει κατά πολύ από τον ανδρικό. Η μέση γυναίκα χρειάζεται μισή με μία ώρα προκαταρκτικών παιχνιδιών πριν έρθει σε οργασμό. Χρειάζεται υπομονή, πάθος και επιμονή από τον σύντροφό μας προκειμένου να νιώσουμε ασφαλείς και ποθητές.

-Μην φοβάστε να δώσετε… οδηγίες!

Οι σωστές οδηγίες…χρήσης στο κρεβάτι δεν πρέπει να είναι ταμπού. Κατατοπίστε τον σύντροφό σας σχετικά με το τι σας αρέσει, ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία σας και πως ερεθίζεστε περισσότερο. Το γυναικείο σώμα είναι ένας χάρτης που θα χαρούν να εξερευνήσουν.

-Απόλαυση επί δύο!

Καλός ο ένας οργασμός αλλά ακόμη καλύτερος ο διπλός ή ο πολλαπλός οργασμός! Μην σταματήσετε την απόλαυση μετά τον πρώτο οργασμό. Διεκδικήστε από τον σύντροφό σας περισσότερες στιγμές χαράς και χαρίστε στο σώμα σας την απόλαυση που του ανήκει.

-Αγαπήστε το σώμα σας

Όλοι έχουμε τις ατέλειες ή τα παραπάνω κιλάκια μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας και το σώμα μας. Αγαπήστε το σώμα σας, νιώστε άνετα με τον σύντροφό σας και θα δείτε πως δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από την υπέροχη ένωση δύο ανθρώπων που  απολαμβάνουν τον έρωτα.

Δείτε κινηματογραφικές ταινίες που πραγματεύονται τον γυναικείο οργασμό!