O Iggy Pop, η Grace Jones και ο Henry Rollins πρωταγωνιστές σε βωβή ταινία

iggy-pop-grace-jones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

O Iggy Pop, η Grace Jones και ο Henry Rollins θα είναι οι πρωταγωνιστές στην ταινία βωβού κινηματογράφου με τίτλο «Gutterdämmerung», που σκηνοθετεί ο Βελγο-Σουηδός Bjorn Tagemose.

Ο ξένος Τύπος αναφέρεται μάλιστα στη συγκεκριμένη ταινία με τον χαρακτηρισμό «η πιο δυνατή βωβή ταινία στη Γη».

Ο Iggy Pop θα είναι ένας punk άγγελος με το όνομα Vicious, ο Rollins θα είναι ένας δαιμόνιος πουριτανός ιερέας, ενώ η Grace Jones θα υποδυθεί το μοναδικό πρόσωπο στην ταινία, που μπορεί να ελέγξει την τεστοστερόνη όλων των rock n roll παλιάνθρωπων.

Το σενάριο της ταινίας διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου ο θεός έχει σώσει από την αμαρτία, παίρνοντας από την ανθρωπότητα «το Δισκοπότηρο της Αμαρτίας», δηλαδή την δαιμονισμένη κιθάρα. Η Γη έχει μετατραπεί τώρα σε ένα συνονθύλευμα πουριτανών χωρίς όρεξη για sex, ναρκωτικά και rock n roll…

Από ψηλά, ένας άγγελος, ο Vicious παρακολουθεί τον κόσμο βαριεστημένα και κρυφά από τον θεό στέλνει την κιθάρα του Διαβόλου πίσω στη γη. Η Αμαρτία σε όλες της τις μορφές επιστρέφει στον κόσμο…Παράλληλα, ο πουριτανός ιερέας προσπαθεί να πείσει ένα μικρό κορίτσι να βρει και να καταστρέψει την κιθάρα. Μέχρι να το κάνει αυτό όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλους τους αγριανθρώπους του rock n roll.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει με live μουσική και ζωντανό αφηγητή στο τέλος του 2015 με αρχές 2016.