Ποιο είναι το καλύτερο τραγούδι των φετινών διακοπών;

spears-azalea
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Το καλοκαίρι θέλει χορό και ανεβασμένη διάθεση. Ποιο τραγούδι λοιπόν θα μας συνοδεύσει μέχρι την ξαπλώστρα και θα μας κάνει να λικνιστούμε στα beach bars της Ελλάδας; Παρακάτω κάναμε μια προσπάθεια να διαλέξουμε μερικά από τα πιο ανεβαστικά φετινά hits που άνετα θα παίζουν δυνατά στις παραλίες όλης της χώρας.

Pretty Girls - Britney Spears & Iggy Azalea

Τα «όμορφα κορίτσια» Spears και Azalea ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα δυνατό καλοκαιρινό hip-hop κομμάτι, διασκεδαστικό και ευδιάθετο. Όπως θέλουμε να είναι το καλοκαίρι μας…

Like I Can - Sam Smith

Επιτέλους, ένα ανεβαστικό κομμάτι από τον Smith. Τα πρώτα singles του από το ντεμπούτο άλμπουμ του «In the Lonely Hour» ήταν όλα νόστιμες μελαγχολικές μπαλάντες, αλλά όχι, δεν θα θέλαμε να πάμε μαζί τους διακοπές. Με αυτό όμως, βεβαίως….

Dear Future Husband - Meghan Trainor

Εξαιρετικά χαρούμενο, όπως και η ίδια η Trainor, αυτό το πικάντικο χιτάκι με το ρετρό βίντεο κλιπ είναι μάλλον ένα από τα αγαπημένα του φετινού γυναικείου καλοκαιριού.

Bad Blood - Taylor Swift ft Kendrick Lamar

Πώς θα γινόταν να λείπει η Taylor Swift από μια τέτοια λίστα; Είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτό το κομμάτι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τελευταία. Και όχι άδικα, μιας και είναι ακόμα μια αποκάλυψη της πολυτάλαντης νεαρής που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να ασχολείται μαζί της. Θα συνεχίσει λοιπόν να το κάνει και το καλοκαίρι…

Hey Mama - David Guetta ft Nicki Minaj & Afrojack

David Guetta και Nicki Minaj και Afrojack; Ε δεν έχουμε και πολλές επιλογές από να το προσθέσουμε αυτό το funky pop/R&B κομμάτι με τα beats του Guetta στο background, στην playlist του καλοκαιριού μας που θα ακούμε νυχθημερόν σε αυτοκίνητο, παραλία και μπαρ.