Τα μυστικά καλής ζωής του Eminem

eminem-2
ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ο δημοφιλής rapper μίλησε σε συνέντευξη του για τον εθισμό στα χάπια και πώς αυτό τον έκανε να πάρει πολύ βάρος, κάτι που προσπάθησε να καταπολεμήσει με ατελείωτες ώρες γυμναστικής ενώ παράλληλα ηχογραφούσε το τελευταίο του album “Recovery”.

“To 2009, έπαθα overdose και πήγα στο νοσοκομείο. Ζύγιζα 105 κιλά. Δεν έχω ιδέα πώς έφτασα σε αυτό το βάρος. Η υπερβολική χρήση Vicodin και Valium που έπαιρνα με συνταγή γιατρού για χρόνια, αφήνει ένα κενό στο στομάχι σου, και να για να αποφύγεις τον στομαχόπονο, τρως συνέχεια, και κυρίως κακό φαγητό. Όταν βγήκα από τον αποτοξίνωση, έπρεπε να χάσω βάρος, αλλά και να βρω τον τρόπο να παραμείνω νηφάλιος”, είπε ο Eminem, που το πρόβλημα των εθισμών του είναι το κύριο θέμα στα τελευταία του albums “Relapse” και “Recovery”.

Τώρα, όπως λέει ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής ζωής. Αρχικά ξεκίνησε με τρέξιμο – όπως λέει ο ίδιος, μεταμορφώθηκε σε hamster, τρέχοντας χιλιόμετρα κάθε μέρα στον διάδρομο και μετά ακολούθησε την μέθοδο των DVD εκγύμνασης από τους ειδήμονες του είδους.

Όπως λέει ο ίδιος, αισθάνεται ότι αν τώρα βγει εκτός προγράμματος, θα ξανακυλήσει στο φαγητό και ίσως και στις ουσίες και  πως δε θέλει να χάσει αυτό που έχτισε μετά από επίπονη προσπάθεια.

Οι fitness συμβουλές του Eminem έρχονται παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας “Southpaw”, μιας ταινίας με θέμα το box, στην οποία έχει επιμεληθεί το soundtrack.