Νέο βιβλίο από τον Morrissey

morrissey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ο Morrissey ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του μυθιστορήματος, μετά την αυτοβιογραφία του. To “List Of The Lost” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

"Είμαι στα μισά του να ολοκληρώσω το μυθιστόρημά μου. Έχω ελπίδες. Ξέρω ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν παίζουν τη μουσική μου και ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει χάσει την πίστη της στη μουσική βιομηχανία και αυτό είναι σωστό, μιας και τα charts και οι ραδιοφωνικές λίστες καθορίζονται από τις μεγάλες δισκογραφικές. Για αυτό δεν υπάρχει πια πάθος στην pop και τη rock, και ξέρω ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι τα πρόσωπα που βλέπουμε συνεχώς στην τηλεόραση δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο φαίνονται".

Morrissey μίλησε επίσης και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, εξήγησε ότι κάνει θεραπείες και πως, ενώ αισθάνεται καλά, προσπαθεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, με την οποία παλεύει χρόνια.

“Ονομάζω την κατάθλιψη «το μαύρο σκυλί». Δεν φεύγει ποτέ. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι το πρωί. Είναι μέρος του να είσαι ευαίσθητος. Δεν παίρνω φάρμακα, έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν ωφελεί. Είναι μια συγκεκριμένη νοοτροπία και ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που εγκλωβίζουμε το μυαλό μας”.