Ο Elton John σε συνομιλίες για τη νέα αυτοβιογραφική ταινία «Rocketman»

o-elton-John-se-sunomilies-gia-ti-nea-autobiografiki-tainia-rocketman

ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ο 64χρονος βρετανός τραγουδιστής Elton John, βρίσκεται σε συνομιλίες για μια νέα αυτοβιογραφική ταινία με τον τίτλο «Rocketman».

O βρετανός τραγουδιστής Elton John είναι σε συνομιλίες για να κάνει μια ταινία για τη ζωή του, δήλωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπός του, απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με την αυτοβιογραφική ταινία που ονομάζεται «Rocketman».

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η παραγωγή του «Rocketman» θα είναι του συνεργάτη του John, David Furnish και του Steve Hamilton Shaw, ενώ διευθυντής παραγωγής θα είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής. Ο θεατρικός συγγραφέας Lee Hall θα είναι υπεύθυνος για το σενάριο.

Σε ερωτήσεις του τύπου σχετικά με το θέμα, ο εκπρόσωπος του Elton John απάντησε μόνο: «Βρισκόμαστε απλά σε συζητήσεις». Δεν αναφέρθηκε στο αν κάποιος προτάθηκε για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, αν και η ταμπλόιντ «Sun» αναφέρει ως πιθανό τον σκωτσέζο ηθοποιό James McAvoy.

Οι John και Hall είχαν συνεργαστεί ξανά στη θεατρική προσαρμογή του μιούζικαλ «Billy Elliot».

«Το «Rocketman» θα είναι μια διαφορετική αυτοβιογραφική ταινία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Shaw.

Ο 64χρονος τραγουδιστής των «Candle in the Wind» και «Goodbye Yellow Brick Road», ήταν ένα παιδί-θαύμα στο πιάνο που ξεκίνησε να παίζει σε pub για μερική απασχόληση και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Έχει πουλήσει περίπου 250 εκατ. δίσκους και έχει κερδίσει ένα Όσκαρ και αρκετά Grammys.

Οι John, Furnish και Shaw έχουν συνεργαστεί ξανά σε ταινία. Το 3D animation «Gnomeo and Juliet» απέφερε 190 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.