Πάρτε μια γεύση από το πιο νόστιμο (και παχυντικό) μιλκσέικ του κόσμου

tella-ball-shake2
ΤΡΙΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αν σας αρέσουν τα μιλκσέικ και τα ντόνατ, τότε ο παρακάτω συνδυασμός μάλλον θα σας κάνει να χάσετε τις αισθήσεις σας…

Σας έχουμε καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα μιλκσέικ, το οποίο συνδυάζει ντόνατ με γέμιση nutella και το κλασικό μιλκσέικ σοκολάτας, όλα σε ένα γενναίο βάζο, με σιρόπια και όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα λαχταριστό παγωμένο ρόφημα. Η ονομασία του είναι Tella Ball Shake και οι ουρές που σχηματίζονται για να το απολαύσουν τεράστιες, παρά τις εκατοντάδες θερμίδες του. Κι αν δεν κατανοείτε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, να σας το εξηγήσουμε λίγο παραπάνω: το Tella Ball Shake αποτελείται ουσιαστικά από πλούσιο μιλκσέικ σοκολάτας με σιρόπι μέσα σε μια μικρή κανάτα, στην κορυφή της οποίας τοποθετείται ένα μικρό ντόνατ με nutella, με το καλαμάκι να περνάει μέσα από αυτό και να καταλήγει στο απολαυστικό παγωμένο ρόφημα. Το αποτέλεσμα; Με ένα σμπάρο, 2 τρυγόνια.

Και σαν να μην είναι αυτό αρκετό, το Tella Ball Shake φαίνεται πως έρχεται δεύτερο μετά το nutella milkshake με τα pretzels που ακολουθεί παρόμοια λογική, ενώ όσοι προτιμούν τις υπόλοιπες γεύσεις των μιλκσέικ, όπως βανίλια, φράουλα κ.ο.κ., μπορούν να τις επιλέξουν και να συνδυάσουν αυτές με το λιγουρευτό ντόνατ σοκολάτας.

Τα κακά νέα; Το μιλκσέικ αυτό προς το παρόν μας πέφτει λίγο μακριά, αφού υπάρχει μόνο στο Foodcraft Espresso café στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η ελπίδα, όμως, πεθαίνει πάντα τελευταία.