Ποια θα είναι η επόμενη μπάντα που θα φιλοξενηθεί στο Game Of Thrones;

of-monsters-and-men
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Μετά τους Snow Patrol, τους National, τους Sigur Ros και τους Mastodon, οι Of Monsters and Men θα εμφανιστούν στην πετυχημένη σειρά Game of Thrones.

H μπάντα από την Ισλανδία θα εμφανιστεί στον επερχόμενο έκτο κύκλο της σειράς και ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες των μελών με κουστούμια στην Girona της Ισπανίας όπου γίνονται τα γυρίσματα. Το fan site “Watchers on The Wall”, μια ιστοσελίδα φτιαγμένη από φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, είναι υπεύθυνο για την αποκάλυψη.
Η πρώτη φωτογραφία δείχνει την τραγουδίστρια Nanna Bryndís Hilmarsdóttir και τον κιθαρίστα Ragnar Þórhallsson. Στη δεύτερη εμφανίζεται ο drummer Arnar Rósenkranz Hilmarsson

Το Game of Thrones έχει δημιουργήσει μια παράδοση στο να επιλέγει indie ή metal συγκροτήματα, είτε για να γράψουν μερικά μουσικά θέματα, - όπως οι National για το πασίγνωστο “ύμνο των Lannisters”, το “The Rains of Castamere”, ή να εμφανίζονται για λίγο σε επεισόδια, όπως οι Sigur Ros που εμφανίστηκαν στον γάμο του Τζόφρι και πιο πρόσφατα τους Mastodon, που μετά από μια μεγάλη μάχη, μεταμορφώθηκαν σε Whitewalkers.