Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Hogwarts του Χάρι Πότερ;

hogwarts-great-hall
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Οι φαν του Χάρι Πότερ ετοιμαστείτε να πέσετε από τη… σκούπα σας μόλις ακούσετε το πιο πρόσφατο event που προστέθηκε στο ημερολόγιο του Warner Bros. Studio Tour.

Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι πολύ ξεχωριστά για κάποιους λάτρεις του Χάρι Πότερ στο Λονδίνο, αφού για 1 μόνο νύχτα θα τους δοθεί η ευκαιρία να δειπνήσουν σαν μάγοι, στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της μαγικής Μεγάλης Αίθουσας του Hogwarts.

Το event θα πραγματοποιηθεί από τις 6 ως τα μεσάνυχτα της 3ης Δεκεμβρίου, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν γεύμα 2 πιάτων στα σκηνικά που είχαν χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα των ταινιών του Χάρι Πότερ. Αυτό σημαίνει ότι θα τα δουν όλα από κοντά, αφού θα πραγματοποιηθεί και ξενάγηση στα στούντιο, όπου θα περάσουν από την πλατφόρμα 9¾, την Diagon Alley, την κουζίνα των Weasley κ.ά.

Το γεύμα, πάντως, θα κοστίσει λίγο ακριβά σε όσους παρευρεθούν, φτάνοντας τις 230 λίρες, δηλαδή περίπου τα 312 ευρώ, ενώ όπως μαθαίνουμε, είναι ήδη sold out.

Αν παρ’ όλ’ αυτά βρεθείτε στο Λονδίνο, το Warner Bros Studio Tour σας περιμένει. Μετά το τέλος των ταινιών το 2010, πολλά μέλη του καστ και του προσωπικού επέστρεψαν για να φτιάξουν ξανά τα σκηνικά και να καταγράψουν τις αναμνήσεις τους για το studio tour, το οποίο ξεκίνησε το 2012.