3 δυνατές μουσικές επιστροφές αυτού του Φθινοπώρου

adele-21
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Με την Adele να κάνει «ζημιά» στο διαδίκτυο με το νέο της κομμάτι «Hello», μαζέψαμε 3 μουσικές επιστροφές «δυνατών» ονομάτων που στιγματίζουν το φετινό μας φθινόπωρο.

Adele – 25

Το νέο άλμπουμ της Adele με τίτλο «25» είναι έτοιμο αλλά ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Φήμες όμως λένε ότι πρέπει να το αναμένουμε μέσα στον Νοέμβριο. Φήμες επίσης υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που συνεργάστηκαν για το άλμπουμ αυτό είναι και ο Phil Collins, ο Ryan Tedder των One Republic, ο στιχουργός Max Martin, ο Pharrell και ο γνωστός καναδός τραγουδιστής και μουσικός Tobias Jesso Jr. Αναμένουμε απλά τις φήμες να επαληθευτούν.

Lana del Rey – Honeymoon

Το νέο άλμπουμ της, υποστήριζε η Lana del Rey ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό από το προηγούμενό της «Ultraviolence». Η αλήθεια ήρθε και μάλλον τη μιας και κινείται σε παρόμοιο μήκος κύματος. Παρ’ όλα αυτά, Lana είναι αυτή και της αξίζει μια θέση στις μουσικές επιστροφές του Φθινοπώρου.

Jean-Michel Jarre – Electronica 1: The Time Machine

Ο γάλλος μουσικός Jean-Michel Jarre  επέστρεψε με νέο άλμπουμ πολύ πρόσφατα. Ο Jarre που γέμιζε με τεράστια πλήθη την περιοχή των Πυραμίδων ή τα Docklands, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ μετά από 8 χρόνια, φέρνοντας στον ίδιο δίσκο ονόματα όπως οι Tangerine Dream, Pete Townshend, Boys Noize κ.α. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, απλά να πούμε ότι θα ακολουθήσει και μέρος δεύτερο του χρόνου.