Ποιοι καλλιτέχνες έκαναν θόρυβο το 2015;

adele-3
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Παραμονή Χριστουγέννων απόψε, και μια εβδομάδα πριν αποχαιρετήσουμε το 2015, το clickatlife.gr συγκέντρωσε τους 5 καλλιτέχνες που κέρδισαν τις καρδιές μας παγκοσμίως φέτος. Κι όχι άδικα...

Αdele

Φυσικά και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας αλλά και όλων των παγκόσμιων λιστών εδώ και λίγες εβδομάδες. Ο λόγος; Μα φυσικά το νέο της άλμπουμ "25" που σπάει τα ταμεία και όλα τα ρεκόρ.

Τaylor Swift

Mε εξαιρετικές επιτυχίες τη χρονιά που πέρασε, η Taylor Swift δε μας απασχόλησε μόνο με τη μουσική της, αλλά και με τη γενικότερη δράση της. Ας θυμηθούμε μόνο τον πόλεμο που ξεκίνησε στο Apple Music και θα καταλάβουμε γιατί βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Εd Sheeran

Το 2015 ήταν η χρονιά του. Το "x" αναδείχτηκε album της χρονιάς στα φετινά Grammy Awards και στα Brit Award, ενώ ο Εd Sheeran ψηφίστηκε μουσικός της χρονιάς στα Ivor Novello Award. Επιπλέον, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, ο Sheeran έπαιξε τρεις φορές στο κατάμεστο Wembley του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο.

Coldplay

Coldplay 2015, η επιστροφή. Στις 4 Δεκεμβρίου, η βρετανική μπάντα κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ της με τίτλο "A Head Full of Dreams". Στο άλμπουμ οι Coldplay συνεργάστηκαν με τη Beyoncé, το Noel Gallagher και άλλους, όπως οι Tove Lo, Khatia Buniatishvili και Merry Clayton.

Florence and the machine

Οι Florence and the machine με νέο άλμπουμ, ήταν οι headliners του φετινού Glastonbury Festival και έκαναν την Florence Welch την πρώτη βρετανίδα γυναίκα headliner αυτού του αιώνα. Δεν είναι αρκετά αυτά για να βρεθεί στο τοπ 5;