Dreamlike Landscapes: Τοπία ονειρικά στη Blank Wall Gallery

panagiotis-feloukas--greece-greece Panagiotis K Feloukas
ΤΡΙΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μια έκθεση-ταξίδι στις αναμνήσεις μέσα από τα μάτια των φωτογράφων.

Φωτογραφίες τοπίου που όμως έχουν κάτι το ιδαίτερο. Μέρη που όλοι μας έχουμε επισκεφθεί, τα οποία όμως με κάποιο τρόπο έχουν μεταφορφωθεί και έχουν γίνει μαγικά. Αυτή είναι η θεματική της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο Dreamlike Landscapes, η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου στη Blank Wall Gallery.

Το συναίσθημα που οι φωτογραφίες επικοινωνούν στο θεατή είναι ονειρικό. Καταφέρνουν να μας ταξιδέψουν στα τοπία των παιδικών μας χρόνων και να ξυπνήσουν μνήμες ξεχασμένες από καιρό. Ένα ταξίδι στο χρόνο και τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας. Η φαντασία παίζει εδώ ένα κυρίαρχο ρόλο και όταν αφήνεται ελεύθερη καταφέρνει να δημιουργήσει μία καινούρια, εντελώς ξεχωριστή πραγματικότητα που ο κάθε ένας από εμάς επιλέγει αν θα την αποδεκτεί και πόσο και αν τελικά θα αφεθεί να ταξιδέψει μέσα της. Το ταξίδι πάντως σε κάθε περίπτωση είναι μία εμπειρία μοναδική.

Η έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς προωθεί τη συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών από διάφορες γωνίες του πλανήτη. Έτσι, φωτογράφοι από Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία αλλά και Αμερική και Ιαπωνία συνεργάζονται με Έλληνες καλλιτέχνες στην έκθεση που έχει επιμεληθεί ο Μάρκος Δολόπικος.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00.

Ιnfo:
Blank Wall Gallery
Υακίνθου 12 Κυψέλη
τηλ. 694.3868.124
www.blankwallgallery.com