Beyoncé και Lady Gaga έκλεψαν την παράσταση στο 50o Superbowl

superbowl

photo: Instagram

ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η Lady Gaga άνοιξε το ημίχρονο διάλειμμα με τον εθνικό ύμνο της Αμερικής δίνοντας σκυτάλη σε Beyoncé, Mark Ronson,Bruno Mars Coldplay για το επικό show που ακολούθησε.

Τη χτεσινή Κυριακή (7/2) εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν τα μάτια τους στραμμένα στο 50ο Superbowl, τη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου ημιχρόνου, η Lady Gaga τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής εντυπωσιάζοντας τόσο με τη συγκινητική ερμηνεία της όσο και με την extravagant εμφάνισή της που παρέπεμπε στην ηρωίδα του Hunger Games, Effie Trinket -που ενσαρκώνει η Elisabeth Banks. Γραπώνοντας το momentum της, η pop star δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο στάδιο του Super Βowl και να δώσει έναν αέρα διαφορετικότητας και glam στο παραδοσιακό σπορ της χώρας.

Φέτος, τη διασκέδαση του κοινού κατά τη διάρκεια του 10λεπτου διαλείμματος–που σημειωτέων συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης κι από τον ίδιο τον αγώνα λόγω των ονομάτων που ανεβαίνουν στη σκηνή- ανέλαβαν οι Coldplay. Οι οικοδεσπότες του Super Bowl Half Time ξεκίνησαν το πάρτυ με το Viva La Vida για να συνεχίσουν με το Paradise και το Adventure of a Lifetime λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή οι καλεσμένοι τους Mark Ronson και Bruno Mars ξεσηκώνοντας τα πλήθη με το  Uptown Funk.

Φυσικά, όσο κι αν προσπάθησαν οι άντρες performers της βραδιάς, μία ήταν η εμφάνιση που περίμεναν όλοι να δουν από τις θέσεις τους στην αρένα κι από τη μικρή οθόνη, αυτή της Beyoncé που με το show της άφησε παρευρισκόμενους και μη με το στόμα ανοιχτό. Η Queen B έκανε εντυπωσιακή είσοδο με τύμπανα, πυροτεχνήματα και ένα τεράστιο crew χορευτριών, φορώντας μαύρο κορμάκι και δερμάτινο τζάκετ και ερμηνεύοντας το σπαρταριστό Formation που κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες πριν το πολυαναμενόμενο show της στο Superbowl. Με μια εμφάνιση-φόρο τιμής στον Michael Jackson, η σταρ έκανε τους πάντες να μιλούν με θετικά σχόλια για την δυνατή ερμηνεία της και το γεμάτο κοινωνικοπολιτικά μηνύματα show της, με αναφορές στους μαύρους και το κίνημα Black Lives Matter.

Μετά το show της, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ένα μιξ των Clocks, Fix You και Up&Up βλέποντας παράλληλα στιγμές από παλαιότερα Superbowl, όπου Michael Jackson, U2 και πολλοί άλλοι είχαν τραγουδήσει για το κοινό. Για το φινάλε του Super Bowl Half Time, στη σκηνή ανέβηκε και πάλι η Beyoncé και ο Bruno Mars, τραγουδώντας στο πλευρό του Chris Martin. Τη παράσταση έκλεψε γι ακόμη μια φορά η Beyoncé ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την παγκόσμια περιοδεία της που ξεκινά τον Απρίλιο.   

Δείτε το διάσημο ημίχρονο του Superbowl εδώ.