Ο Paul McCartney "έφαγε πόρτα" στο πάρτυ των Grammys

mccartney
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Σε βίντεο βλέπουμε το πρώην σκαθάρι να ειρωνεύεται ρωτώντας «Πόσο πιο VIP πια πρέπει να μαι για να μπω;.».

Μάλλον βιώνουμε τις μέρες που η ραπ έχει σφετεριστεί τη δύναμη της ροκ μουσικής. Δεν εξηγείται με άλλο τρόπο αυτό που συνέβη στο afterparty των βραβείων Grammys. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, το θρυλικό μέλος των Beatles, Paul McCartney «έφαγε πόρτα» στο party που ακολούθησε των Grammys καθότι ο οικοδεσπότης rapper Tyga δεν τον άφησε να μπει.

Στο βίντεο που αποτύπωσε το τραγελαφικό στιγμιότυπο, βλέπουμε τον McCartney, τον Beck και τον ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, να προσπαθούν να μπουν στο πάρτυ από μια πίσω πόρτα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χαριτολογώντας,  το θρυλικό σκαθάρι ρωτά  «Πόσο πιο VIP πια πρέπει να 'μαι για να μπω;» ενώ το κάνει ακόμα καλύτερο προσθέτοντας: «Χρειαζόμαστε νέο χιτ».

Για να υπερπασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο δημοσιογραφικό και διαδικτυακό μένος που ακολούθησε, ο  Tyga αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε πως δε γνώριζε καν ότι ο MacCartney θα βρισκόταν στο χώρο. «Γιατί να αρνιόμουν την είσοδο στον Paul McCartney; Είναι ένας μύθος. Δεν ελέγχω εγώ την πόρτα. Δεν είχα ιδέα οτι ο SIR PAUL ήταν εκεί. Εγώ απλά έδωσα το show μου και έφυγα», έγραψε ο rapper στο Twitter.

Προς υπεράσπισή του, ήταν γνωστό πως εκείνο το βράδυ οιMcCartney, Beck και Hawkins θα βρίσκονταν στο Hyde Sunset Kitchen & Cocktail, όπου ο Mark Ronson ήταν ο οικοδεσπότης σε πάρτυ για τη Republic Records.