Το νέο video clip της Rihanna και του Drake λέγεται Work και προκαλεί

rihanna-drake
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το προκλητικό διπλό video clip κατάφερε να συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο views σε λιγότερο από μια ώρα. Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί.

Το Work είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί η Rihanna, τρεις μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του -ήδη πλατινένιου- album της Anti. Όπως ήδη γνωρίζαμε, στο όγδοο κατά σειρά δίσκο της, η Rihanna έχει προσκαλέσει ένα μάτσο celebrities για να τη «συνοδεύσουν» στα φωνητικά. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Work, η καλλιτεχνική σύζευξη δηλαδή της σταρ από τα Barbados με τον Drake.

Το video clip -που στην πραγματικότητα είναι δύο clips- αναβλύζει σεξαπίλ. Έτσι, στο πρώτο part η «σέπια» ατμόσφαιρα υπερτονίζει τον ήδη υπάρχοντα αισθησιασμό που επικρατεί σε ένα Carribean εστιατόριο του Τορόντο, όπου το ντουέτο και οι «θαμώνες» του επιδίδονται σε αισθησιακές χορευτικές κινήσεις, άφθονο αλκόολ, και κυρίως πολύ… twerking. Στο δεύτερο video clip, η Rihanna και ο Drake έρχονται ακόμα πιο κοντά. Το ντουέτο τοποθετείται μέσα σε ένα φωτισμένο με ροζ neon δωμάτιο με εκείνη να τον προκαλεί χορεύοντας αποπλανητικά και φορώντας ένα see-through τοπ ενώ εκείνος απολαμβάνει το θέαμα από τον καναπέ.

Το Work δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Rihanna με τον Drake αφού οι δυο τους δούλεψαν μαζί το 2012 για το album του Drake Τake Care αλλά και πιο παλιά για το κομμάτι What’s my name? από το studio album Loud που κυκλοφόρησε η Rihanna το 2010.

Δείτε το βίντεο του Work εδώ.