Oι GAD για ένα live ροκ στο Old City Co

gad
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στο KooKoo Live, η αγαπημένη ελληνική μπάντα επιστρέφει στα συναυλιακά με ένα δυνατό live την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Οι GAD επιστρέφουν στα live μετά την κυκλοφορία του νέου τους single Take Me Far την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Old City Co, έναν ζεστό πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του τέταρτου album τους, η αγαπημένη μπάντα επιστρέφει παρουσιάζοντας τραγούδια από την δισκογραφία τους αλλά και από σχήματα που την επηρέασαν. 

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Revision οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι των GAD, αφού μέλη και των 2 σχημάτων έχουν συνεργαστεί σε παλαιότερα σχήματα. 

Oι Revision 
Είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ σχήμα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013. Χαρακτηριστικό του ήχου τους είναι οι dark alternative μελωδίες, με αναφορές στη βρετανική σκηνή. Αυτή την εποχή πραγματοποιούν live εμφανίσεις για την προώθηση της προσωπικής τους δουλειάς, πλαισιωμένη από διασκευές που έχουν επηρεάσει την μουσική τους όπως The Smiths, Interpol, Editors, Inspiral Carpets κ.α

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 

Ιnfo
Παρασκευή 4 Μαρτίου
Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα

Old City Co
Πατησιών 99-101
2108222410