Το πουκάμισο είναι λατρεία και το φοράμε με 8 διαφορετικούς τρόπους

poukamiso4
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Είναι απλό, ευκολοφόρετο, συνδυάζεται με τα πάντα, είναι άνετο και ταυτόχρονα σέξι. Η ειδικός του στυλ, Ειρήνη-Fashion Reactor, προτείνει οχτώ τρόπους να φορέσουμε το απόλυτο fashion item, το πουκάμισο!

Τα πουκάμισα πάντα δείχνουν όμορφα σε μια γυναίκα. Ανάλογα με το σχέδιό τους μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για διαφορετικά looks και styles. Από αυτά σε στενή γραμμή που φοριούνται μέσα από παντελόνια και φούστες παραπέμποντας στο λεγόμενο look γραφείου, μέχρι φαρδιές, μακριές πουκαμίσες που συνδυάζονται με skinny jeans ή φοριούνται ακόμα και σκέτες σαν φορέματα. Το λευκό πουκάμισο φορεμένο με denim κομμάτια είναι ένας συνδυασμός που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητος.

Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να δημιουργήσεις το απόλυτο look;

Ένα oversized, ανδρικό πουκάμισο το οποίο θα μεταμορφώσεις σε ό,τι πιο θηλυκό έχεις φορέσει χάρη στον πολυμορφισμό που σου προσφέρει μέσα από το σωστό styling. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο απλό, sport και άνετο, βάλε τα sneakers σου, μια φούστα ή την αγαπημένη σου παντελόνα και πρόσθεσε το αγαπημένο σου πουκάμισο. Και stylish και άνετη. Για περρισσότερη έμπνευση, ρίξε μια ματιά στην φωτογράφιση που ακολουθεί!

Credits φωτογραφιών
Editorial by Edit
Photographed by Aligue
Styled by Morgan Pilher
Make up by Lotten Holmqvist
Hair by Jose Quijano
Nails by Mike Pocock

Ειρήνη-Fashion Reactor
www.fashionreactor.com