Nέος δίσκος από την Adele μέσα στη χρονιά;

adele
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η τραγουδιστρία φημολογείται πως «έδωσε υποσχέσεις» για νέο τραγούδι στους φανς της, που πήγαν να παρακολουθήσουν το show της στο Μπέλφαστ.

Μάλλον δεν της έφτασε η απίστευτη επιτυχία (και) της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς, 25, και θέλει κι άλλη. Ο λόγος για την Adele, το χρυσό κορίτσι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που υπεννόησε πρόσφατα πως μάλλον θα έχουμε και νέο δισκογραφικό υλικό από εκείνη πριν το τέλος του 2016. 

Η δήλωση δεν έγινε σε κάποιο επίσημο μέσο, αλλά στους fans της που πήγαν να απολαύσουν το gig της στο Μπέλφαστ την προηγούμενη Δευτέρα (29 Φεβρουαρίου). «Μπορεί να υπάρξει και νέο τραγούδι παράλληλα με το τελείωμα των συναυλιών. Δεν έχω γράψει ακόμα κάτι ωστόσο», ήταν τα λόγια της Adele στο κοινό που την αποθέωνε.

Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο οπτικό υλικό που να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη δήλωση, δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να προσθέτει: «Ανάμεσα στα albums μου, έκανα ένα μωρό. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα ποy έχω κάνει ποτέ. Τώρα έχω ξεκάθαρο στόχο. Θέλω να είναι περήφανο για μένα και να καταλάβει γιατί το κάνω αυτό».