Liam Gallagher σε Sacha Baron Cohen: "Θα σε μαχαιρώσω στο μάτι"

praktoratza
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο γνωστός για τους κακούς του τρόπους Liam Gallagher φαίνεται πως ενέπνευσε το ρόλο που υποσύεται ο Sacha Baron Cohen στην τελευταία του ταινία, Πρακτοράτζα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μια διαφωνία που είχε στο παρελθόν με τον frontman των Oasis και η οποία δεν κατέληξε ιδιαίτερα ομαλά καθώς ο νευρικός Liam Gallagher απείλησε τον Sacha Baron Cohen ότι θα τον μαχαιρώσει στο μάτι. Ο Cohen ξεκίνησε να αφηγείται το σκηνικό με αρκετά σαρκαστικό τρόπο:«Είχα τη χαρά να συναντήσω τον Gallagher», ενώ συνέχισε περιγράφοντας όλη την ιστορία πίσω από τη συνάντηση των δύο αντρών στα Βραβεία για τους Άντρες της χρονιάς του περιοδικού GQ το 2012.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Cohen δεν είπε ένα αστείο σχετικά με τον τραγουδιστή κατά τον ευχαριστήριο λόγο του. Η παράλλειψη αυτή εκ μέρους του Cohen εξόργισε τον Gallagher τόσο πολύ που του είπε: «Θα σε μαχαιρώσω μέσα στο μάτι».

Photograph: Samir Hussein/Redfer / Samir Hussein

O Liam Gallagher

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις περσόνες του Borat, του Ali G και του Δικτάτορα μίλησε για τις ομοιότητες που φέρει ο χαρακτήρας του, Nobby -τον οποίο υποδύεται στην ταινία Πρακτοράτζα- με τον Gallagher. «Δεν έχω ακούσει ποτέ μια τόσο συγεκριμένη απειλή... Τελικά δε με μαχαίρωσε αλλά σκέφτηκα να αποφύγω την αντιπαράθεση με το να κάνω τα μαλλιά μου σαν αυτόν στην επόμενη ταινία μου.» 

Eδώ που τα λέμε είναι φτυστοί.