H Grimes είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Stella McCartney

grimes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η σχεδιάστρια και η τραγουδίστρια συνεργάζονται για την καμπάνια του νέου αρώματος της πρώτης με τίτλο POP.

Οι extravagant εμφανίσεις της ιέρειας της art pop, Grimes, μάλλον κέντρισε το ενδιαφέρον της  Stella McCartney η οποία και την όρισε πρόσωπο της καμπάνιας της για το νέο άρωμα του οίκου, POP.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε μάλιστα το διαφημιστικό πόστερ, στο οποίο βλέπουμε τη Grimes -κατά κόσμον Claire Boucher- καθιστή σε ένα σκηνικό ερήμου και ντυμένη με ένα «λαμέ» φόρεμα. Το ροζ χρώμα κυριαρχεί στο πόστερ (ροζ μαλλιά, ροζ γυαλιά και ένα ροζ vintage αυτοκίνητο στο φόντο) προϊδεάζοντάς μας ίσως για τη γλυκιά (πλην πικάντικη) οσμή του POP;

Kαθώς η Grimes και η McCartney μοιράζονται τις ίδιες οικολογικές ανησυχίες, τα κουτιά συσκευασίας του νέου αρώματος δε θα μπορούσαν παρά να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μιλώντας μάλιστα για την οικολογική της συνείδηση, η Grimes είχε δηλώσει στο παρελθόν πως τα μεγάλα live shows είναι ιδιαίτερα εχθρικά προς το οικοσύστημα, καθώς στη διάρκειά τους χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 9 κιλά φώτα κάθε φορά.

Ο δίσκος της Grimes, Art Angels, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό NME ως το καλύτερο album του 2015. Ερωτηθείσα πώς νιώθει για τη διάκριση αυτή, η Καναδή τραγουδίστρια είπε: «Όλα φαίνονται τόσο τρελά που δε μπορώ να τα χωνέψω. Είναι μάλλον σαν όνειρο».