Τραγούδια του Kendrick Lamar ακούγονταν έξω από ομιλία του Donald Trump

trump
ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εμφάνιση του Donald Trump στο στο Σικάγο λόγω επεισοδίων ανάμεσα σε υποστηρικτές και διαδηλωτές.

Η προγραμματισμένη εμφάνιση του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Donald Trump στο UIC Pavillon του Chicago δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο λόγος, σύμφωνα με το επιτελείο του, είναι για λόγους ασφαλείας μιας και λίγες ώρες πριν την ομιλία σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε υποστηρικτές του Trump και διαδηλωτών που εναντιώνονται στην “πολιτική μίσους”, που ασκεί ο εκατομμυριούχος. Μετά από την ανακοίνωση της αναβολής, κάποιοι  θεατές τραγουδούσαν το Alright του Kendrick Lamar, όπως μαρτυρούν διάφορα video. Το κομμάτι μιλάει για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών και καυτηριάζει τη βία και τις ανισότητες που έχουν υποστεί.

Kim Metso

 Η αντίδραση αυτή δημιούργησε αίσθηση, κάνοντας τα video που κυκλοφόρησαν viral. Ο ίδιος ο Trump δήλωσε ότι είναι ένα φαινόμενο του γενικού θυμού που υπάρχει στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ,ότι οι μουσικοί δεν τα πάνε καλά με τον Trump, μιας και καλλιτέχνες όπως οι Adele, R.E.M. και Neil Young έχουν απαγορεύσει κομμάτια τους να χρησιμοποιούνται στις ομιλίες τους.