Η Anohni, η Naomi Campbell και η "απόγνωση"

anohni
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

H Anohni μας μαγεύει με το νέο της single στο οποίο πρωταγωνιστεί η Naomi Campbell, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία που αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν.

Ο Antony Hegarty ή αλλιώς η ψυχή και η φωνή των Antony and the Johnsons, μεταμορφώνεται πλέον σε Anohni και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο HOPELESSNESS,που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μάϊου από τη Feelgood Records.

Το HOPELESSNESS είναι ένα dance ηχογράφημα με αισθαντικά soul φωνητικά και στίχους που αφορούν την εποπτεία, τον πόλεμο και την καταστροφή του πλανήτη, σε συνεργασία με τους Oneohtrix Point Never και Hudson Mohawke. Το άλμπουμ επιδιώκει να αναστατώσει τον κόσμο της pop μουσικής μέσα από τη σύγκρουση του ηλεκτρονικού ήχου και των άκρως πολιτικοποιημένων στίχων.

Το 'Drone Bomb Me' είναι το δεύτερο single από το HOPELESSNESS. Όπως περιγράφει η Anohni, το “Drone Bomb Me” είναι ένα ερωτικό κομμάτι γραμμένο από την οπτική ενός νεαρού κοριτσιού στο Αφγανιστάν, του οποίου η οικογένεια έχει εκτελεστεί από αμερικανικές δυνάμεις και εκείνη ονειρεύεται να εκμηδενιστεί. Το εξαιρετικό video clip είναι σκηνοθετημένο από τον Nail, ενώ την επιμέλεια ανέλαβε ο Nabil και την εικαστική διαμόρφωση ο Riccardo Tisci για λογαριασμό της Givenchy.

Το clip έγινε γρήγορα γνωστό καθώς πρωταγωνιστεί η Naomi Campbell, η οποία μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της δίνοντας μια απίστευτα συγκινητική ερμηνεία.

Απολαύστε το video clip εδώ