Η Madonna "έγδυσε" μια Ελληνίδα επί σκηνής

madonna-mi-dimosieusimi-copyrights Christopher Polk
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Μια εβδομάδα μετά την ανεκδιήγητη εμφάνισή της στη Μελβούρνη, η Madonna δίνει ξανά τροφή στα tabloid μέσα από την ανάρμοστη συμπεριφορά της. Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστρια (άθελά της) είναι μια 17χρονη Ελληνίδα.

Aπό γκάφα σε γκάφα το τελευταίο δίαστημα η βασίλισσα της ποπ, και η αιτία, πάντα ίδια. Η πολύμηνη δικαστική μάχη με τον πρώη σύζυγό της, Guy Richie, για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Rocco, κορυφώθηκε δραματικά για εκείνη καθώς έχασε την κηδεμονία του Rocco, γεγονός που απ' ότι φαίνεται της στοίχισε πολύ καθώς έκτοτε η σταρ έχει χάσει τα "αυγά και τα πασχάλια".

Από το show στη Μελβούρνη

Μετά, λοιπόν, την κωμικοτραγική της εμφάνιση στη Μελβούρνη στις 11 Μαρτίου, όπου η Μadonna εμφανίστηκε μεθυσμένη, μεταμφιεσμένη σε κλόουν και κάνοντας/λέγοντας ένα σωρό απρέπειες στο κοινό ενώ μοιραζόταν το δράμα της, άλλες δύο γκάφες τροφοδοτούν από χτες τα tabloids. Ο λόγος για το live της σταρ στο Brisbane της Αυστραλίας την Πέμπτη 17 Μαρτίου, το οποίο και ξεκίνησε πολύ “στραβά” αφού η Madonna εμφανίστηκε με δύο ώρες καθυστέρηση. Το γεγονός αυτό εξόργισε τους φανς της, πολλοί από τους οποίους αποχώρησαν από το show πριν καν αυτό ξεκινήσει, ζητώντας στη συνέχεια επιστροφή του ποσού που πλήρωσαν για το εισιτήριο.

GETTY IMAGES

Το gig αναμενόταν να ξεκινήσεις στις 21.00, ωστόσο οι θεατές ενημερώθηκαν πως θα υπάρχει καθυστέρηση 1,5 ώρας. Ξεπερνώντας κάθε όριο και τερματίζοντας την υπομονή τοι κοινού, η σταρ ανέβηκε στη σκηνή στις 23.22, ζητώντας και τα ρέστα μεταξύ σοβαρού κι αστείου: «Σχεδόν ποτέ δεν αργώ. Εσείς έρχεστε νωρίς, αυτό είναι το πρόβλημα. Μείνετε σπίτι, φτιάξτε τα μαλλιά σας, πιείτε τεκίλα. Στρίψτε ένα τσιγάρο... όχι, δεν πιστεύω σε αυτή την αηδία», ενώ συνέχισε: «Απλώς ελάτε αργά και έτσι δε θα χρειάζεται να βγαίνω έγω νωρίς. Έχουμε τρία ακόμα shows και πρέπει να διορθώσουμε το πρόβλημα».

Μάλιστα, μετά το σκηνικό που έλαβε χώρα στο Brisbane, οι διοργανωτές έσπευσαν να προειδοποιήσουν τους φανς πως ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις και στα επόμενα shows της σταρ.

Και σαν να μην έφτανε ο διάχυτος εκνευρισμός που η Madonna κατάφερε εξαρχής να δημιουργήσει, μια ακόμα γκάφα προστέθηκε στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα όταν η σταρ αποκάλυψε καταλάθος το στήθος μιας φαν. Στα τελευταία show της, η σταρ ακολουθεί την παράδοση του να ανεβάζει στη σκηνή ένα θαυμαστή. Στα λίγα λεπτά παραμονής onstage, οι φανς έχουν την ευκαιρία να χορέψουν με τη Madonna, να απολαύσουν τα πειράγματά της και να φύγουν με μια... μπανάνα στο χέρι.

Χτές ωστόσο, το τελετουργικό σκηνικό πήγε ένα βήμα παραπέρα. Αμοντάριστα πλάνα δείχνουν τη Madonna να κάνει φιλοφρονήσεις σε μια θεατή που βρίσκεται δίπλα της onstage, λίγο πριν της τραβήξει ελαφρώς το τοπ και αποκαλύψει το στήθος της. Η Madonna απολογήθηκε αμέσως λέγοντας με χιούμορ: «Οh, shit. Με συγχωρείς, σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με μένα αν θέλεις». Κανείς δεν ξέρει αν το επεισόδιο ήταν στημένο ή αν όντως συνέβη φυσικά.

Η "άτυχη" θαυμάστρια είναι η 17χρονη Ελληνίδα Josephine Georgiou, η οποία είναι μοντέλο. Όπως δήλωσε η ίδια: "Εγώ και μόνο εγώ αποφασίζω τι είναι εξευτελιστικό και τι όχι για μένα. Γιατί υποθέτει ο κόσμος πως θα ντροπιαζόμουν από το ίδιο μου το στήθος, τις θηλές μου, το σώμα μου; Δεν είχα καταλάβει πως το στήθος μου ήταν τόσο σπουδαίο θέμα. Για μένα δεν ήταν τίποτα". Και για να κλείσει τελείως τα στόματα, η 17χρονη πρόσθεσε: "Γιατί να κάνω μήνυση στην Μαντόνα για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;"

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.