O Avener για πρώτη φορά στην Ελλάδα

avener2
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Βασικός του στόχος να μεταπηδά με τη μουσική του μεταξύ μουσικών ειδών, περιόδων και στυλ αγνοώντας τα όποια μουσικά όρια.

Ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, «To Let Myself Go» και «Hate Street Dialogue», του «Panama» και του «Fade Out Lines» που τον τοποθέτησαν στα top ονόματα της μουσικής σκηνής, ο Γάλλος μουσικός που θα δώσει ένα «So French Touch of Elegance», ιδανικό για την καρδιά της άνοιξης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε live τις ευφάνταστες διασκευές του σε κομμάτια, όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.

Μαζί του οι: Synapson και Phoebe Killdeer & The Shift.

Το ντουέτο των Synapson είναι το νέο hot όνομα της Γαλλικής electro, nu disco και deep house σκηνής. Οι γοητευτικοί Alexandre Chiere (claviers, saxophone, beat και vocals) και Paul Cucuron (batterie, scratch, production και mix), είναι υπεύθυνοι για το μαγικό «Djon Maya Maï» αλλά και για το «All in You», το καινούργιο τους κομμάτι που ακούει όλη η Αθήνα και η Γαλλία φυσικά, μία τεράστια επιτυχία με την Anna Kova στα φωνητικά.

- Tην Phoebe Killdeer, τη γνωρίσαμε ως την πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Nouvelle Vague. Όταν βρίσκεται στη σκηνή δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Με θετική αύρα, έντονο ρυθμό και την ξεχωριστή χροιά της φωνής της παρασύρει το κοινό που γίνεται ένα μαζί της συμμετέχοντας όλοι μαζί σε μία μαγική ατμόσφαιρα. Μετά την πορεία της ως μέλος των Nouvelle Vague συνέχισε ως μέλος των “The Short Straws” όταν το 2014 έγραψε το “The Fade Out Lines” του οποίου η διασκευή από τον Avener το εκτόξευσε.

Στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall στο πλαίσιο του πρώτου Bonjour Athenes.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 - Show Starts at 20:00

Αναμένονται πολλές εκπλήξεις στη σκηνή του Gazi Music Hall. Μία υπερπαραγωγή με πολλά φώτα, τέλειο ήχο ειδικά στημένο για τη βραδιά, led γιγαντοοθόνες και πολλά άλλα...

Info
Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7