Η Kesha ετοιμάζει νέο δισκογραφικό υλικό

kesha
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το δικαστικό δράμα της ποπ σταρ φαίνεται πως κάθε άλλο παρά την πτόησε, αφού η Kesha δουλεύει νυχθημερόν, όπως ανακοίνωσε, πάνω σε νέα τραγούδια.

Επειδή είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με το δικαστικό δράμα της Kesha, η ποπ σταρ έσπευσε σε νέες ανακοινώσεις για να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Έτσι, μέσα από ένα ποστ στο Instagram, η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους φανς της ότι γράφει πυρετωδώς τα νέα της τραγούδια. Θυμίζουμε πως η Kesha έχει να κυκλοφορήσει δίσκο από το 2013.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η σταρ ξεκίνησε έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου, το οποίο τον περασμένο μήνα αποφάσισε πως η Kesha παραμένει δεσμευμένη στο δισκογραφικό συμβόλαιό της με τον Dr Luke, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από εκείνη για σεξουαλική κακοποίηση. Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Mark Geragos, υποστηρίζει ότι η δικαστής Shirley Kornreich προέβη σε λάθος κρίνοντας ότι Kesha πρέπει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Sony και τον Dr Luke.

Στο μεταξύ, ο Dr Luke συνεχίζει να αρνείται πεισματικά κάθε κατηγορία περί βιασμού, δηλώνοντας μέσω Twitter: «Δεν βίασα την Kesha και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ μαζί της», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η μήνυση της Kesha κρύβει οικονομικά συμφέροντα από πίσω.

Η Kesha απονεμήθηκε πρόσφατα το βραβείο Visibility της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε δείπνο που έλαβε χώρα στο Nashville Equality Dinner στις 5 Μαρτίου. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια προσωπικά προβλήματα που είναι ιδιαίτερα έντονα και σκληρά, και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για κάθε υποστήριξη που έχω λάβει», δήλωσε η Kesha κατά την παραλαβή του βραβείου.

To τελευταίο albm της Kesha, Warrior, κυκλοφόρησε το 2012, ενώ το single της Tik Tok που έβγαλε το 2009 είναι σήμερα το τρίτο καλύτερο σε πωλήσεις ψηφιακό single όλων των εποχών.