Ο Iggy Pop σκαρφαλώνει ψηλότερα από ποτέ στα charts με το "Post Pop Depression"

post-pop-depression

Η ιερή τετράδα του Post Pop Depression

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Το τελευταίο του album, που επέδειξε καλή πορεία στα αμερικάνικα charts, είναι το Idiot του 1977.

Στη 17η θέση του αμερικάνικου Billboard σκαρφάλωσε το "Post Pop Depression" του Iggy Pop με το που κυκλοφόρησε. Η συγκεκριμένη θέση είναι η υψηλότερη που έχει κατακτήσει ποτέ ο αεικίνητος τραγουδιστής και performer.

Το album κυκλοφόρησε μόλις στις 18 Μαρτίου, ένα χρόνο μετά τις υπό άκρα μυστικότητα ηχογραφήσεις του Pop με τον Josh Homme ων Queens Of The Stone Age, τον Matt Helders τωνArctic Monkeys και το συνάδελφο του Homme, Dean Fertita.

Ο δίσκος που περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το Gardenia και το Break Into Your Heart, φιγουράρει στο #1 του αμερικάνικου Rock Chart και στο #17 του Billboard Top 200, ξεπερνώντας το Idiot του 1977 που τα κατάφερε μόλις μέχρι τη θέση #72.

Pop, Homme και Helders θα κάνουν επιλεγμένες live εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, με τον Homme να δηλώνει σχετικά πως θα εμφανιστούν σε «μικρά, όμορφα θέατρα όπου η παρουσία τους θα μπορούσε να προκαλέσει ταραχή». Το πρώτο ιδιαίτερο μέρος στο οποίο θα παίξουν ζωντανά είναι το Royal Albert Hall του Λονδίνου, στο οποίο θα εμθανιστούν στις 13 Μαϊου.