Η Beyoncé λανσάρει νέα γραμμή ρούχων και την προμοτάρει μέσα από νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια

beyonce-formation
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Η επίσημη ιστοσελίδα New Ivy Park δεν εμπεριέχει μόνο τη νέα της σειρά ρούχων της Queen Bey αλλά και αποσπάσματα από ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό.

Στα κέφια της φαίνεται πως είναι η Beyoncé που όχι μόνο λανσάρει νέα σειρά ρούχων αλλά τη διαφημίζει και με έναν έξυπνο τρόπο, "τιζάροντας" αποσπάσματα από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Σχετικά με το πρώτο, η γραμμή ρούχων με τίτλο New Ivy Park θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα από mainstream καταστήματα όπως TopshopNordstorm και Net-A-Porter -μια τακτική αρκετά συνήθης και από άλλες περσόνες όπως η Kate Moss. Όσον αφορά το δεύτερο, η έξυπνη Beyoncé χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα της σειράς ρούχων για να προμοτάρει όχι μόνο το νέο της single, Formation, αλλά και μουσική "από το μέλλον". Έτσι, "ξεφυλλίζοντας" τις σελίδες του site, ακούς αποσπάσματα που μάλλον σχετίζονται με ακυκλοφόρητο, επερχόμενο δισκογραφικό υλικό. Σύμφωνα, με μη επιβεβαιωμένες πηγές, πάντως η Queen Bey μάλλον θα κυκλοφορήσει νέο album μέσα στον Απρίλιο.

Σε άλλα νέα, η Beyoncé που δεν λέει να ξεκολλήσει από την επικαιρότητα –δικαιολογώντας έτσι και τον τίτλο Queen- έλαβε μια επίσκεψη-έκπληξη από τη Hillary Clinton κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για νέο της clip. Η είδηση για τη συνάντηση των δύο σιδηρών κυριών (η καθεμία στο είδος της) έσκασε σαν βόμβα πριν από δύο μέρες, κάνοντας τα διεθνή ταμπλόιντς να οργιάζουν σχετικά με το σκοπό της επίσκεψης, ο οποίος και παραμένει άγνωστος. Οι πιο ευφάνταστες φήμες πάντως θέλουν την Clinotn να κάνει cameo στο clip της Beyoncé.

Σε ερώτηση πάντως που υπεβλήθη στην υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, για το αν θα ήθελε να είναι πρόεδρος ή η Beyoncé, εκείνη απάντησε διπλωματικά και με χιούμορ λέγοντας: «Θέλω να γίνω τόσο καλή πρόεδρος όσο καλή performer είναι η Beyoncé».

Beyoncé και Jay-Z φαίνεται πως τάσσονται φανερά υπέρ των Δημοκρατικών, με τη σταρ να έχει παρευρεθεί σε φιλανθρωπική συγκέντρωση της Clinton τον περασμένο Μάιο, και το σύζυγό της να δηλώνει ευθαρσώς πως υποστήριξε τον Barack Obama στις εκλογές του 2008 και 2012.