O γιος της Madonna αδειάζει τη μητέρα του γράφοντας “I am son of a b*tch”

madonna-rocco
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ένα ακόμα δυνατό χτύπημα έρχεται να συμπληρώσει το δράμα που ζει η σταρ, αφότου έχασε την επιμέλεια του 15χρονου γιου της.

Σκληρό μήνυμα κατά της μητέρας του ανήρτησε ο Rocco Ritchie στο λογαριασμό του στο Instagram –από το οποίο είχε αποχωρήσει και επανήλθε πρόσφατα. Σχετικά με αυτό, ο 15χρονος γιος της Madonna και του Guy Ritchie, ανέβασε φωτογραφία με το προκλητικό σχόλιο “I’M A SON OF A B*TCH”. Το ποστάρισμα έγινε μέσω του προφίλ “Rocco Ritchie”, από το οποίο η Madonna λέγεται πως είναι αποκλεισμένη με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Η ανάρτηση του Rocco είναι ένα ακόμα σκληρό χτύπημα για τη σταρ, η οποία έχασε την κηδεμονία του γιου της μετά από 4μηνη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της. Η δίκη πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο δικαστής σχεδόν παρακάλεσε το πρώην ζευγάρι να βρει μια συμβιβαστική λύση.

Getty Images / Christopher Polk

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Στο μεταξύ, ο Rocco αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να βρεθεί κοντά στη μητέρα του, κάτι που έχει στοιχίσει στη Madonna, όπως φαίνεται και στα shows της. Για το λόγο  αυτό, η σταρ ταξιδεύει αύριο, Τρίτη 5 Απριλίου, για την Αγγλία προκειμένου να δει το γιο της -τον οποίο είδε τελευταία φορά τα Χριστούγεννα. Η ανάρτηση του Rocco ωστόσο είναι ενδεικτική της διάθεσής του για την επίσκεψη της μητέρας του.