Η Κesha επανέρχεται με νέες κατηγορίες προς τη Sony και τον Dr. Luke

kesha-dr-luke
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ταυτόχρονα, ο Dr. Luke αντικρούει τις όποιες κατηγορίες λέγοντας πως η τραγουδίστρια αναζητά οικονομικά ωφέλη μέσα από την υπόθεση του δήθεν βιασμού της.

Με νέο Instagram ποστ βάζει φωτιά η Kesha στην πολύκροτη δικαστική της διαμάχη με τη Sony που τη δεσμεύει σε συνεργασία με τον παραγωγό Dr. Luke, ο οποίος κατά τους ισχυρισμούς της την κακοποίησε σεξουαλικά. «Μου προσφέρθηκε ελευθερία (από το συμβόλαιο με τη Sony) με την προϋπόθεση να πω ψέματα. Θα έπρεπε να ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ δημόσια και να πω πως δε βιάστηκα», ανέφερε η Kesha σε σχόλιο φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το σχόλιο αυτό ακολούθησε νέα δήλωση εκ μέρους του Dr. Luke, ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει την αθωότητά του κατηγορώντας ξανά την Kesha για τα οικονομικά κίνητρα που κρύβουν οι ισχυρισμοί της. Έτσι, μέσω εκπροσώπου του, ο παραγωγός απάντησε λέγοντας:

«Το δικαστήριο ξεκαθάρισε επανειλημμένως πως η Kesha είναι ήδη ελεύθερη να ηχογραφήσει χωρίς τον Dr. Luke καθώς και πως η ίδια δεν έχει καταθέσει επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Αυτό συνέβη διότι όλες οι ενδείξεις -συμπεριλαμβανομένης της βιντεοσκοπημένης κατάθεσης της Kesha- δείχνουν ότι οι ισχυρισμοί της είναι ψευδείς. Το μόνο πράγμα για το οποίο η Kesha δεν είναι ελεύθερη, είναι να συνεχίσει να ψεύδεται για τον Dr. Luke μέσω δημόσιων τεχνασμάτων και εξοργιστικών λασπολογιών, αγνοώντας το γεγονός ότι με τη δική της ελεύθερη βούληση μπήκε σε νέο συμβόλαιο με τον Dr. Luke πολλά χρόνια μετά το “γεγονός” που δήθεν συνέβη».

Η δήλωση συνεχίζει ακόμα πιο σκληρά καταγγέλοντας ξανά τους οικονομικούς σκοπούς της τραγουδίστριας: «H Kesha στοχεύει στην προσωπική της οικονομική ενίσχυση και μόνο, ψάχνοντας τρόπους να σπάσει το συμβόλαιο που της έφερε επιτυχία και εκατομμύρια ώστε να συνάψει ένα νέο ακόμα πιο προσοδοφόρο. Ανυπομονούμε για τη μέρα της δίκης, όταν η Kesha θα έρθει αντιμέτωπη με τα ψέματά της».