O Notorious B.I.G. ξανά στη σκηνή σαν ολόγραμμα

the-notorious-big
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Το νέο video clip της Faith Evans "ζωντανεύει" τον αδικοχαμένο άντρα της που έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών στο Λος Άντζελες το 1997.

Ο αδικοχαμένος rapper θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μέσα από τη νέα “αθάνατη” μορφή του στο καινούργιο videoclip της χήρας του, Faith Evans.  Η τραγουδίστρια αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα καινούργιο album με τίτλο “The King & I” που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ντουέτα.

Η ίδια δήλωσε: “Βλέποντας όλη αυτή την πρόοδο της τεχνολογίας γύρω μου, κατάλαβα ότι η ARHT Media – η εταρειά που ανέλαβε το εγχείρημα να δημιουργήσει το ολόγραμμα του Biggie- θα έκανε την καλύτερη δουλειά στο να φέρει πίσω τον Notorious B.I.G. Ανυπομονώ να παρουσιάσω στον κόσμο το humagram του -όπως το αποκάλεσε-  σε video και στη σκηνή, μαζί με την κυκλοφορία του album μου”.

Η μητέρα του Biggie, Violetta Wallace, σχολίασε επίσης: “Αυτό το project το περιμένουμε εδώ και καιρό, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πώς αισθάνομαι που θα ξαναδώ μαζί με όλον τον κόσμο το γιο μου στη σκηνή. H κληρονομιά του Christopher δε θα ζει μόνο από το παρελθόν του αλλά και από τις νέες εμπειρίες που θα μας προσφέρουν οι άνθρωποι της ARHT Media”.

Υπάρχουν πάντως οι φήμες ότι το ολόγραμμα του Notorious θα εμφανιστεί στο show του Puff Daddy and The Family στο Brooklyn, που θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων του rapper που έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών στο Λος Άντζελες το 1997.