Οι πιο μισητές μπάντες των τελευταίων 30 χρόνων

insane-clown-posse
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Το Salon.com κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που το κοινό, οι κριτικοί και...το διαδίκτυο αγαπάνε να μισούν.

Insane Clown Posse

Μπορεί στην Ελλάδα να μη λένε και πολλά, αλλά “Η πιο μισητή μπάντα του κόσμου”, όπως είναι αλλιώς γνωστοί, έχουν πιστό ακροατήριο στην Αμερική, τους λεγόμενους Juggalos, που αρέσκονται να βάφουν τα πρόσωπα τους  με ασπρόμαυρη μπογιά με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον φρικιαστικό, καινα ζουν σε κοινόβια. Η εμφάνιση και η white trash αισθητική τους, έχουν διακωμωδηθεί όσο λίγα πράγματα στο διαδίκτυο.

Nickelback

Είναι αλήθεια εύκολο να μισείς τους Nickelback. Μετά από τόσα πολλά αστεία για την επιεικώς άθλια μουσική τους, τα μαλλιά τους, την κλάψα τους κτλ, το μίσος σε αυτούς τους τύπους έχει καθιερωθεί σαν αξίωμα.

Limp Bizkit

Ο Fred Durst, η εικόνα, η μουσική και η αισθητική του, καθώς και οι δηλώσεις του, είναι ο ορισμός του douchebag, και σε αυτό έχτισε την καριέρα του. Μπορεί στα live τους να προσφέρουν άπειρη διασκέδαση στο απενοχοποιημένο κοινό, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι φέρουν τον τίτλο του πιο ηλίθιου τίτλου album (“Chocolate starfish and the hot dog flavored water).

John Mayer

Είναι ο τύπος που το παίζει αραχτός, με χίπικη αμφίεση, και με την κιθάρα του και την και καλά αισθαντική του ερμηνεία προσπαθεί να ρίξει τα κορίτσια. Ναι, όλα αυτά ωραία, αλλά αν τα τραγούδια σου είναι τόσο χάλια, τότε μάλλον πας σπίτι μόνος με την κιθάρα σου.

Creed

Όπως το είχε πει και το Spin, πριν κάποια χρόνια “Οι Nickelback πριν τους Nickelback”. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Ροζίνα Αράπη