O Axl Rose και επίσημα frontman των AC/DC

axl-rose-acdc
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ο τραγουδιστής των Guns n’ Roses θα αντικαταστήσει τον Brian Johnson στους επόμενους σταθμούς της περιοδείας του group.

ΟιAC/DC επιβεβαίωσαν σε ένα δελτίο τύπου ότι ο Axl Rose θα αναλάβει τα ηνία. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Τα μέλη των AC/DC ευχαριστούν τον Brian Johnson για την προσφορά του και την αφοσίωση του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Όσο και να θέλαμε να τελειώσει αυτή η τουρ όπως ξεκίνησε, στηρίζουμε την απόφαση του Brian να αποσυρθεί για να σώσει την ακοή του. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να τελειώσουμε την περιοδεία μας, για όλους αυτούς που μας υποστηρίζουν και είμαστε τυχεροί που ο Axl Rose προσφέρθηκε να μας βοηθήσει για να πραγματοποιήσουμε αυτή τη δέσμευση”. 

Οι AC/DC έχουν 12 σταθμούς στην Ευρωπαική τους περιοδεία. Το σκέλος της περιοδείας τους στις Η.Π.Α. θα αναβληθεί, μιας και ο Johnson έλαβε ρητή προειδοποίηση από τους γιατρούς να σταματήσει τις συναυλίες γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσει ολοκληρωτικά την ακοή του. Ο Axl Rose αναμένεται να εμφανιστεί και σε αυτά τα show.

Ο Rose αναμένεται να επανασυνδεθεί και με τους Guns N’ Roses για την καλοκαιρινή τους περιοδεία στις Η.Π.Α. Η μπάντα με την original σύνθεση εμφανίστηκε στο Coachella το Σάββατο.