O Jay-Z απαντά στο “Lemonade”

Jay-z-in-concert-st-paul-minnesota-st-paul-minnesota Adam Bettcher

ST. PAUL, MN - NOVEMBER 30: Jay Z performs at Xcel Energy Center on November 30, 2013 in St. Paul, Minnesota. (Photo by Adam Bettcher/Getty Images)

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2016

O rapper και η φημολογούμενη απιστία του υποτίθεται ότι είναι η πηγή έμπνευσης του νέου album της Beyonce. Τώρα ετοιμάζεται να απαντήσει και αυτός μετά μουσικής στις κατηγορίες της.

Σύμφωνα με το US Weekly ο Jay-Z δουλεύει πάνω σε ένα album που θα αφηγείται τη δική του εκδοχή των πραγμάτων. Η τελευταία του κυκλοφορία ήταν το “Magna Carta Holy Grail” το 2013.

Το “Lemonade” είναι πέρα από ηχητικό και ένα οπτικό album που έκανε πρεμιέρα στο HBO, και κλείνει με μια εικόνα της Beyonce και του συζύγου της, δείχνοντας ότι μάλλον η τραγουδίστρια τον συγχώρεσε για το παραστράτημα του. Ο πατέρας της, Mathew Knowles, δήλωσε πρόσφατα ότι έκαναν υποθέσεις γύρω από το νόημα των τραγουδιών, και πως πιστεύει ότι εκεί κρύβεται και όλη η μοναδικότητα αυτού του εγχειρήματος.

Το “Lemonade” έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ σε πωλήσεις και κατατάξεις στα παγκόσμια charts, και περιλαμβάνει συνεργασίες με την αφρόκρεμα της μουσικής, από τον Kendrick Lamar, και τον Father John Misty μέχρι τον Jack White και τον James Blake.