Reunion για τους Monty Python...30 χρόνια μετά

reunion-gia-tous-monty-python30-xronia-meta

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Σχεδόν τριάντα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία εμφάνιση των ξεκαρδιστικών Monty Python στην οθόνη και έφτασε τελικά η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Terry Jones, σκηνοθέτη της ταινίας «Life of Brian» η κωμική ομάδα είναι έτοιμη να ξαναενώσει τις δυνάμεις της στη νέα κινηματογραφική παραγωγή της ταινίας «Απολύτως Τίποτα».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι Monty Python, επιχειρούν να ξαναενωθούν καθώς έχουν κατά καιρούς στο παρελθόν γίνει προσπάθειες οι οποίες όπως αποδείχτηκε, δεν απέδωσαν. Μία από αυτές ήταν και η συμμετοχή του Eric Idle στην πρόσφατη «A liar’s autobiography», μία κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου που είχε γράψει ο πρώην ...πύθωνας Graham Chapman, ο οποίος πέθανε το 1989, με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του David Sherlock.

Ωστόσο αν και πολλοί θα έβλεπαν μία τέτοια κίνηση σαν επανένωση, ο ίδιος ο Jones αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για μία ταινία των Pythons αλλά σίγουρα κινείται στα ίδια πλαίσια. Ο Jones αποκάλυψε επίσης ότι οι εναπομείναντες Pythons, John Cleese, Terry Gilliam και Michael Palin, βρίσκονται σε διαδικασίες να πείσουν τον Eric Idle να συμμετάσχει στην ταινία.

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν όλοι μαζί ήταν το 1998 στο φεστιβάλ κωμωδίας του Άσπεν.

Σε ότι αφορά τη νέα ταινία, οι Python θα χαρίσουν τις φωνές τους σε εξωγήινους, οι οποίοι θα δώσουν μία τεράστια δύναμη στο ανθρώπινο είδος. Γεγονός που θα προκαλέσει ιδιαίτερες αναταραχές. Χαρακτηριστική προσθήκη θα είναι και η φωνή του Dennis, ενός ομιλούντος σκύλου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Robin Williams.

Τον περασμένο Ιούνιο, ανακοινώθηκε μάλιστα ότι οι Cleese, Gilliam, Palin και Jones δάνεισαν τις φωνές τους σε μία 3D ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 και είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του 6ου...πύθωνα, του εκλιπόντος Graham Chapman. Ωστόσο ο Idle δεν είχε συμμετάσχει σ’ αυτό.