Στο νοσοκομείο ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers

anthony-kiedis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΙΟΥ 2016

«Νιώθουμε συντετριμμένοι με αυτό που συνέβη, είμαστε απίστευτα λυπημένοι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ, ζούμε για να ροκάρουμε», δήλωσε ο μπασίστας του γκρουπ, Michael "Flea" Balzary.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της California το βράδυ του Σαββάτου (14/5) λίγο πριν τη συναυλία που θα έδινε για τους 16.000 θαυμαστές του γκρουπ. Αν και δεν έχει γίνει γνωστός oύτε ο ακριβής λόγος της νοσηλείας του ούτε η παρούσα κατάστασή του, ο 53χρονος Κiedis φαίνεται πως αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι που τον ανάγκασαν να ακυρώσει το προγραμματισμένο gig. Εξίσου άγνωστο παραμένει πάντως το τί θα γίνει με την ακυρωθείσα συναυλία καθώς και με τις επερχόμενες που η μπάντα είχε προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες.

«Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμάς που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το live απόψε. Στέλνω την αγάπη μου και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αδερφό μου Anthony», πόσταρε στο Twitter ο ντράμερ της μπάντας, Chad Smith

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kiedis έχει «τρεχάματα» στο νοσοκομείο, αφού το 2008 διαγνώστηκε με νόσο στα νεφρά, ενώ λίγα χρόνια αργότερα έδωσε αγώνα για να αποτοξινωθεί από ναρκωτικές ουσίες.