Θα έχουμε συνεργασία Tame Impala, Mark Ronson και Lady Gaga;

tame-impala-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΙΟΥ 2016

Ronson και Parker είχαν συνεργαστεί την προηγούμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στα εξαιρετικά 'Summer Breaking' και 'Daffodils' που ακούσαμε στο album του πρώτου, 'Uptown Special'.

Οι φήμες περί συνεργασίας ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που ανέβασε ο Mark Ronson στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται ο Kevin Parker (frontman των Tame Impala) και ηLady Gaga μέσα στο studio και πίσω από ένα synthesizer. Στo sneak peek βλέπουμε τους δυο τους (πιθανώς) εν ώρα εργασίας, ενώ στην άκρη της φωτογραφίας διακρίνεται και ο παραγωγός BloodPop (ο οποίος έχει δουλέψει με καλλιτέχνες όπως Grimes και Justin Bieber), ενισχύοντας έτσι τις σπέκουλες περί συνεργασίας.

Ronson και Parker έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν στα κομμάτια 'Summer Breaking' και 'Daffodils’ από το περσινό album τού πρώτου με τίτλο 'Uptown Special'. Μάλιστα, μετά από αυτό, ο Αυστραλιανός μουσικός συμμετείχε στην περιοδεία του Ronson.

Πέραν της συγκεκριμένης φωτογραφίας, δεν έχουμε επαρκείς πληροφορίες που να στοιχειοθετούν σαφή είδηση περί συνεργασίας. Ωστόσο, στις υπαρχουσες εικασίες να προσθέσουμε και την δήλωση του Parker (5 Απριλίου) περί σύνθεσης νέας μουσικής: «Νομίζω πως μετά από μια μεγάλη περιοδεία και ένα νέο album, ο εγκέφαλος χρειάζεται χαλάρωση, παρόλα αυτά, την ίδια στιγμή, το να φτιάχνω μουσική είναι για μένα κάτι που έρχεται φυσικά . Κάπως σαν την διαδικασία της Περθ, λίγο πιο κάτω στο δρόμο που μένω, εκεί συμβαίνουν διάφορα πράγματα».

Ακούστε εδώ σε μίξη το Summer Breaking / Daffodils.