Με το ίδιο καστ επιστρέφει η Μπρίτζετ Τζόουνς

me-to-idio-kast-epistrefei-i-mpritzet-tzoouns-mpritzet-tzoouns

ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ερωτεύτηκε, χώρισε, πήγε φυλακή και ξαναερωτεύτηκε, η κατά τα άλλα συμπαθέστατη αλλά λίγο άτσαλη, Μπρίτζετ Τζόους, και πλέον είναι πανέτοιμη να επιστρέψει για 3η φορά στις κινηματογραφικές οθόνες.

Μόνιμος σύντροφος, βέβαια, και κύριος υπεύθυνος της ανισόρροπης ζωής της, ο μοναδικός Χιου Γκραντ, ο οποίος αν και έχει πει το τελικό «ok» για το ρόλο, δημοσιεύματα τον θέλουν να μην είναι και πολύ ικανοποιημένος με το story.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε φυσικά για άλλη μία φορά την Ρενέ Ζελβέγκερ και τον Κόλιν Φερθ, που μαζί με τον Χιου Γκράντ υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Peter Cattaneo, σκηνοθέτη του «The Full Monty».

Σύμφωνα πάντως με το σενάριο, στο τρίτο σίκουελ της ταινίας βρίσκουμε την Μπρίτζετ Τζόουνς στα 40 της με μόνη επιθυμία να γίνει πλέον μάνα.

Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς, αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μπεστ σέλερ της Helen Fielding, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς παγκοσμίως, από το 2001 οπότε και κυκλοφόρησε. Υπολογίζεται μάλιστα ότι τα έσοδά του έφτασαν τα 282 εκατομμύρια δολάρια.

Το δεύτερο σίκουελ της Μπρίτζετ Τζόουνς που κυκλοφόρησε το 2004, δεν έφτασε τα έσοδα του πρώτου αλλά δεν τα πήγε και άσχημα με 262 εκατομμύρια δολάρια.

Το σενάριο του τρίτου, πολυαναμενόμενου μέρους από τις αστείες περιπέτειες της Μπρίτζετ Τζόουνς, συνυπογράφουν η Helen Fielding και ο David Nicholls.