Η Adele μάλωσε θαυμάστριά της επειδή την τραβούσε βίντεο

adele
ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2016

«Μπορείς να σταματήσεις να με τραβάς με την βιντεοκάμερα, είμαι στ' αλήθεια εδώ, στην πραγματική ζωή», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Adele απευθυνόμενη σε φαν της που βρισκόταν στο πλήθος.

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χτες (30/6), μετά την παρατήρηση της Αdele σε θαυμάστριά της κατά τη διάρκεια του show της στο Άμστερνταμ. Συγκεκριμένα, όταν η σταρ αντιλήφθηκε πως μια κοπέλα από το πλήθος την βιντεοσκοπούσε, απευθύνθηκε σε εκείνη λέγοντας με εμφανή εκνευρισμό στον τόνο της φωνής της: «Θα ήθελα να πω επίσης σε αυτήν την κοπέλα, μπορείς να σταματήσεις να με τραβάς με την κάμερα, είμαι στ' αλήθεια εδώ, στην πραγματική ζωή, μπορείς να το απολαύσεις καλύτερα στην πραγματικότητα παρά μέσα από την κάμερά σου».

Με το πλήθος να την επικροτεί για την παρατήρησή της, η Adele συνέχισε: «Μπορείς να αφήσεις κάτω το τρίποδό σου, αυτό δεν είναι DVD, είναι αληθινό show και θα ήθελα πραγματικά να το απολαύσεις, γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν κατάφεραν να μπουν». Μήπως καβάλησε το καλάμι η Adele; 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.