Η Σαγκάη απέκτησε τη δική της Ντίσνεϊλαντ

disneyaland-sagkai

Νέο θεματικό πάρκο Ντίσνεϊλαντ ανοίγει στις 16 Ιουνίου στη Σαγκάη

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Λίγο πριν το opening της Ντίσνεϊλαντ στην άλλη πλευρά της γης, οι Κινέζοι ανυπομονούν και… εξαφανίζουν τα εισιτήρια!

Στο site της νέας Ντίσνεϊλαντ οι ημέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 16 Ιουνίου και το opening στη Σανγκάη, που πρόκειται να κάνει εκατομμύρια Κινέζους πανευτυχείς.

Το διάσημο θεματικό πάρκο που ξεκίνησε στην Καλιφόρνια το 1955, τώρα θα βρίσκεται και στη Σαγκάη, με τα εισιτήρια της πρώτης ημέρας να… εξαφανίζονται μέσα σε 5 λεπτά και πλέον οι 2 πρώτες εβδομάδες μετά τα εγκαίνια να είναι ήδη κλεισμένες.

Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 370 γουάν, δηλαδή 50 ευρώ, ενώ η ανώτατη τιμή του σε γιορτές και Σαββατοκύριακα θα φτάνει τα 499 γουάν, δηλαδή τα 68 ευρώ, τιμή η οποία θα ισχύσει και για την αρχική περίοδο, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

commons.wikimedia.org

Η νέα Ντίσνεϊλαντ από ψηλά

Μέσα στα αξιοθέατα της νέας Ντίσνεϊλαντ μπορεί κανείς να ζήσει περιπέτειες στο Adventure Isle, να επισκεφτεί το Fantasy Island και να βρεθεί σε λαβύρινθο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων και στη Χώρα του Πήτερ Παν, να περάσει από τους Κήπους της Φαντασίας, την Tomorrow Land και το Treasure Cove και να γίνει και πάλι παιδί. Η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Shangai Disneyland Hotel ή στο Toy Story Hotel, σε τιμές που ξεπερνούν τα 115 ευρώ/βραδιά.

Το μεγαλειώδες αυτό πάρκο για μεγάλους και παιδιά κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά κάτι μας λέει ότι η απόσβεση θα γίνει γρήγορα…