Τα fitness μυστικά των celebrities του Hollywood

ta-fitness-mustika-ton-celebrities-tou-hollywood

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Mάθετε τα fitness μυστικά των διασήμων του Hollywood και δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.

Η εικόνα των διασήμων του Hollywood, στηρίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος και στην εμφάνισή τους. Έτσι κι αυτοί έχουν μάθει πώς να μένουν σε φόρμα: ακολουθούν σωστή διατροφή, ασκούνται επιμελώς ακολουθώντας τις νέες τάσεις στο fitness και χρησιμοποιούν διαφορετικά προγράμματα για να επιτύχουν τη σιλουέτα που χρειάζονται, είτε για μια φωτογράφηση, είτε για τη νέα τους ταινία.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακαλύψουμε κι εμείς μερικά μυστικά της γυμναστικής και της εικόνας των επωνύμων και να ξεκινήσουμε… δουλειά για να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, ακόμη κι αν δεν έχουμε τους top fitness trainers στο πλευρό μας…

Γεμίστε αυτοπεποίθηση…

…όπως η Tyra Banks, , η οποία ξεκίνησε μια εκστρατεία προώθησης της θετικής εικόνας του σώματος για τις γυναίκες, που ονομάζεται «So What». Αντί να περιορίσει το επιχείρημά της ως προς το γιατί οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν το σώμα τους, υποστηρίζει επίσης ότι ακόμη και αν υπάρχουν σημεία που δε μας αρέσουν, μπορούμε να πούμε «και τι έγινε;»!

Βγείτε έξω

Η Penelope Cruz κάνει τη γυμναστική της έξω και ταυτόχρονα κάνει τη βόλτα της. «Η γυμναστική δεν είναι μόνο για την καύση θερμίδων, αλλά και για να μείνετε σε φόρμα κάνοντας κάτι που σας αρέσει», λέει ο προπονητής Gunnar Peterson.

Γυμνασμένη μαμά

Για να αποκτήσει το σώμα που ήθελε και μετά τη γέννα των παιδιών της, η Jennifer Garner έκανε πολλές ασκήσεις εδάφους, ιδιαίτερα για τους τετρακέφαλους και χρησιμοποιούσε τη μικρή της κόρη για… βαράκι, για να γυμνάσει τα χέρια της.

Πάρτε μια μπάλα

Η Jessica Simpson χρησιμοποιεί έναν τοίχο για squats, κρατώντας μια μπάλα πίσω από την πλάτη της για να διατηρήσει την κατάλληλη θέση, καθώς γυμνάζει πόδια και γλουτούς.

Προπονηθείτε για τη γραμμή τερματισμού

Η τραγουδίστρια Sheryl Crow εναλλάσσει διάφορα είδη γυμναστικής, όπως τρέξιμο και ποδηλασία. Εκτός από το απλό τζόκινγκ, ακολουθεί και ένα έντονο πρόγραμμα σε στατικό ποδήλατο.

Ποδηλασία

Η Madonna έχει ιστορία στο χώρο του fitness και η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που της αρέσουν, καθώς καίει περισσότερες από 500 θερμίδες την ώρα σε μέτριο ρυθμό και γυμνάζει τους κοιλιακούς, τα πόδια και τους γλουτούς.

Αντίσταση!

Η Julia Roberts παραμένει σε φόρμα κάνοντας πολλές ασκήσεις με λάστιχα αντίστασης, για διάφορες μυϊκές ομάδες στα χέρια και στα πόδια.

Ποικιλία

Η Jessica Biel αγαπά πολύ τη γυμναστική και την ενέργεια στη ζωή της και έχει ένα καταπληκτικό σώμα. Εκτός από την καθημερινή προπόνηση, κάνει κυκλικό πρόγραμμα, καθώς επίσης, γιόγκα και πεζοπορία, καθώς και περπάτημα και τρέξιμο με τα δύο σκυλιά της.

Πρωινή γυμναστική

Η Jennifer Aniston ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι, εκτός από καλά ισορροπημένη διατροφή και τρέξιμο, ακολουθεί τις πρακτικές της γιόγκα τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η Aniston πιστεύει ότι η γυμναστική το πρωί ξυπνάει το σώμα και δίνει ενέργεια.

Ρίχτε το στο χορό

Σας αρέσει ο χορός; Τότε μάλλον θα θέλετε το πρόγραμμα γυμναστικής Gwyneth Paltrow. Με τη βοήθεια της γυμνάστριάς της, η Paltrow έχασε όλα τα κιλά που είχε πάρει λόγω εγκυμοσύνης, με χορό, αερόμπικ και ασκήσεις σύσφιξης των μυών.