Η Νικόλ Κίντμαν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

nicole-kidman
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Μετά τον «Αστακό», ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με «ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με υπερφυσικά στοιχεία» και σπουδαίο καστ.

Μετά τους Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Στίβεν Ντάλντρι, Τζον Κάμερον Μίτσελ, Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, Φίλιπ Κάουφμαν και άλλους επιτυχημένους σκηνοθέτες, η Νικόλ Κίντμαν αφήνεται στα χέρια και τις οδηγίες του δικού μας, Γιώργου Λάνθιμου. Μαζί της -και ξανά δίπλα στον Έλληνα σκηνοθέτη- θα βρίσκεται ο Κόλιν Φάρελ, που θα υποδύεται τον σύζυγό της.

Το "The Killing Of A Sacred Deer" πραγματεύεται τις ιστορίες ενός νεαρού άντρα που θέλει να πάρει εκδίκηση, ενός γιατρού που πρέπει να πάρει μια απόφαση και μιας οικογένειας που πρέπει να επιβιώσει. Συγκεκριμένα, ο Κόλιν Φάρελ θα υποδυθεί έναν χειρουργό που αποφασίζει να εντάξει στην οικογένειά του ένα νέο μέλος, ένα έφηβο αγόρι, η προβληματική συμπεριφορά του οποίου ωστόσο θα διαταράξει μια και καλή την οικογενειακή του γαλήνη και την ιδανική ζωή που είχε χτίσει. Πίσω από το σενάριο της ταινίας βρίσκεται γι ακόμα μια φορά ο σκηνοθέτης με τον πιστό του συνεργάτη Ευθύμη Φιλίππου.

Η Νικόλ Κίντμαν συνεχίζει το σερί επιλογών με ενδιαφέρον, αφού μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του "How to Talk to Girls at Parties" του Τζον Κάμερον Μίτσελ, ενώ μετά την ταινία του Λάνθιμου θα βάλει πλώρη για το "The Beguilled" της Σοφία Κόπολα.