Η Katy Perry είναι η βασίλισσα του twitter

katy-perry
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Η τραγουδίστρια είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού κατάφερε να αγγίξει τον αριθμό των 90 εκατομμυρίων followers.

Είναι η πρώτη που καταφέρνει να αγγίξει αυτόν τον αριθμό, ενώ αφήνει πίσω της τον Justin Bieber, την Taylor Swift και τον Barack Obama.

Οι υπεύθυνοι του Τwitter έκαναν την ανακοίνωση, γράφοντας: «Είναι ώρα για party @katyperry! Με 90 εκατομμύρια στη guest list, θα χρειαστούμε ένα πολύ μεγάλο dance floor». Οι έξι εκφράσεις που χρησιμοποιούν περισσότερο οι fans της Katy Perry, οι KatyCats όταν αναφέρονται σε αυτήν είναι: [my] queen, beautiful, [the] best, better [than], amazing και [my] spirit animal. Οι αναρτήσεις της με τα περισσότερα tweets είναι αυτά που κάνει αναφορές στους One Direction, Justin Bieber και Demi Lovato.

Στα τέλη Μαΐου, η Perry είχε πέσει θύμα hackers, που από τον δικό της λογαριασμό, άρχισαν να στέλνουν επιθετικά tweets στους followers της. Επίσης o hacker πόσταρε ένα τραγούδι στο soundcloud, το “Witness”, υποστηρίζοντας ότι είναι το νέο τραγούδι της Perry.