Trent Reznor και Mogwai έγραψαν το soundtrack για το ντοκιμαντέρ του Leonardo DiCaprio

mogwai-2

Oι Σκωτσέζοι Mogwai είναι ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της post-rock

ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο βραβευμένος με Oscar ιθύνων νους των Nine Inch Nails έντυσε μουσικά μαζί με τον συνεργάτη του, Atticus Ross, το “Before the Flood”.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ επικεντρωμένο στην κλιματική αλλαγή, σκηνοθετημένο από τους Leonardo Di Caprio και Fisher Stevens. Στο soundtrack θα συμμετέχουν οι Mogwai και ο συνθέτης Gustavo Santaolalla.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Λεονάρντο Ντικάπριο στην πρεμιέρα του Μεγάλου Γκάτσμπυ στις Κάννες (2013)

Ο DiCaprio είναι πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή του πλανήτη. Τώρα, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, ταξίδεψε σε πολλές τοποθεσίες που επηρεάζονται από την αλλαγή στο κλίμα, που δημιουργείται από ανθρώπινες δραστηριότητες και τη μόλυνση που αυτές επιφέρουν, όπως στο Πεκίνο, στο Miami και στην Ινδονησία. Το “Before The Flood”, παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο φεστιβάλ του Τορόντο και θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του  γίνει στις 30 Οκτωβρίου από το κανάλι του National Geographic.

O Reznor και ο Ross είχαν τιμηθεί με Oscar καλύτερου soundtrack για το “The Social Network” του David Fincher το 2010, με τον οποίον συνεργάστηκαν και στο “Gone Girl”