Πότε κυκλοφορεί η καινούργια Lady Gaga;

lady-gaga
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο twitter ότι το videoclip για το καινούργιο της single “Perfect Illusion” θα κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα μαζί με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς Scream Queens.

Ο δημιουργός της σειράς δεν είναι άλλος από τον Ryan Murphy, με τον οποίο η Gaga συνεργάστηκε πέρσι στο American Horror Story: Hotel. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε και το εξώφυλλο του νέου της album “Joanne”, το επόμενο της βήμα μετά το “ARTPOP”, του 2013, που δεν είχε λάβει και τις καλύτερες κριτικές. Το “Joanne” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και το όνομά του το πήρε από τη θεία της Gaga, που έφυγε από τη ζωή πριν αυτή γεννηθεί αλλά, όπως λέει η ίδια, αισθανόταν πάντα ένα στενό δέσιμο μαζί της.

Το single “Perfect Illusion” κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Εκτός από τη Lady Gaga, το χεράκι τους στη σύνθεση έχουν βάλει ο Kevin Parker των Tame Impala, ο Mark Ronson και ο BloodPop.  Οι συνεργασίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, από τον Beck, μέχρι τον Father John Misty και τη Florence & The Machine.