Με ποια albums θα υποδεχτούμε τον Οκτώβρη

craigdavidfollowingmyintuition
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι νέες κυκλοφορίες που θα μας συντροφεύσουν καθώς το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά.

Craig David-Following my Intuition- Αποκλείεται να μη θυμάστε το “Walking Away” ή το “7 Days” του Βρετανού τραγουδιστή. Έξι χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, στις 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να επιστρέψει, και το κοινό της Μεγάλης Βρετανίας είναι ήδη ενθουσιασμένο, αν και ο υπόλοιπος κόσμος δεν φαίνεται να περιμένει πολλά από τον υποτιμημένο μεν, αλλά ξεχασμένο πλέον καλλιτέχνη.

Bon Jovi-This House is not for Sale- 13ο album για την μπάντα από το New Jersey, και το πρώτο χωρίς τον κιθαρίστα τους Richie Sambora, που αντικαταστάθηκε από τον Phil X. Πρώτο single είναι το ομώνυμο, ενώ στις 21 Οκτώβρη ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη stadium rock album, από τους αγέραστους Αμερικανούς που δε θα σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε.

Wikipedia
Lady Gaga-Joanne- Ίσως η πιο σημαντική κυκλοφορία του μήνα είναι η επιστροφή της ανατρεπτικής pop star. Το όνομα του album είναι εμπνευσμένο από μια θεία της, που, παρότι πέθανε πριν τη γνωρίσει, ένιωθε πάντα στενά συνδεδεμένη μαζί της. Το “Perfect Illusion” που έχουμε ήδη ακούσει, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ενώ στους συνεργάτες της στον νέο της δίσκο, θα συμμετέχουν οι Tame Impala, o Mark Ronson, o Father John Misty κ.ά.

Norah Jones-Day Breaks Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιστρέφει με το έκτο album της καριέρας της στις 7 Οκτωβρίου. Απ’ ότι λέει η ίδια, με το νέο αυτό της βήμα, νιώθει ότι ολοκληρώνει έναν κύκλο και επιστρέφει στις ρίζες της και τις αρχικές της επιρροές, όπως τη γνωρίσαμε από το ντεμπούτο της “Come Away With Me”, το 2002.

Green Day-Revolution Radio- Την ίδια μέρα κυκλοφορούν και το νέο τους album οι punk rockers Greenday. Το θέμα του album, όπως καταλάβαμε από το πρώτο single “Bang Bang”, θα είναι η βία και οι μαζικοί πυροβολισμοί στις Η.Π.Α., ένα φαινόμενο που λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις, καθώς και το πώς τέτοια γεγονότα μεταδίδονται από τα social media.

Ροζίνα Αράπη