Δεν αποκλείει άλλη μια ταινία Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ

bond
ΤΡΙΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

«Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και θα μου λείψει πάρα πολύ αν σταματήσω», λέει, μετανιωμένος για παλαιότερες δηλώσεις του, ο ηθοποιός.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ ξανά, παρά τις περσινές δηλώσεις του στο BBC, όπου ανέφερε ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, παρά να επαναλάβει τον ίδιο ρόλο.

Σε συζήτηση που έγινε στην Νέα Υόρκη την Παρασκευή και στην οποία παρευρέθηκε, ο Κρεγκ τα «μάζεψε» λέγοντας ότι ένιωθε κουρασμένος και πως του έλειπε η οικογένεια του, όταν μίλησε στο BBC. Όπως εξήγησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκείνη η συνέντευξη έγινε την επομένη επομένη της ολοκλήρωσης τού «Spectre» και έλειπε ήδη ένα χρόνο από το σπίτι του.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αυτοσαρκάστηκε για την δραματική αντίδραση τότε και δήλωσε ότι ο ρόλος του ως Τζέιμς Μποντ είναι «καλή δουλειά» και πως του αρέσει. «Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και θα συνεχίσω να την κάνω όσο την βρίσκω διασκεδαστική» δήλωσε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι «αν σταματήσω να την κάνω θα μου λείψει πάρα πολύ».

Ο Κρεγκ πήρε την σκυτάλη από τον Πιρς Μπρόσναν και έχει ενσαρκώσει τον θρυλικό πράκτορα «007» σε τέσσερις ταινίες μέχρι στιγμής, το «Casino Royale» (2006), το «Quantum Solace» (2008), το «Skyfall» (2012) και το «Spectre» (2015).