Μονιμοποιείται το μουσείο του Prince στο Paisley Park

paisley-park
ΤΡΙΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το Paisley Park ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό από τις 28 Οκτωβρίου.

Οι δημοτικές αρχές του Chanhassen της Μινεσότα έδωσαν το πράσινο φως για να μονιμοποιηθεί το μουσείο που έχει στηθεί στο σπίτι του Prince στο Paisley Park. Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται ειδική άδεια για ξεναγήσεις στο κοινό. Το σπίτι και στούντιο του εκλιπόντος αστέρα μετατράπηκε σε μουσείο τον Οκτώβριο με περιορισμένο αριθμό ξεναγήσεων, λόγω της προσωρινής άδειας που είχε δοθεί από τις τοπικές αρχές στην Bremer Trust, η οποία είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του μουσείου.

Έτσι, το μουσείο στο Paisley Park θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 28 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του. Στο μουσείο, το οποίο περιλαμβάνει το σπίτι, το στούντιο και το ιδιωτικό club του Prince, η περιήγηση διαρκεί 70 λεπτά, γίνεται και με συνοδεία ξεναγού και κοστίζει γύρω στα 46 δολάρια.

Ανάμεσα σε όλα τα μουσικά όργανα, κουστούμια και άλλα υπάρχοντά του, στο μουσείο υπάρχει και η λάρνακα με τις στάχτες του Prince, η οποία αποτελεί μικρογραφία του Paisley Park διακοσμημένη με το σύμβολο του βασιλιά της φανκ.