The Strokes: «O Trump θα είναι παραγωγός στον επόμενό μας δίσκο!»

donald-trump

O υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump

ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

«Θα είναι απίστευτη μουσική», υπόσχεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος.

Μετά την πολιτική, ο Donald Trump θα επιχειρήσει άραγε να αφήσει το στίγμα του και στην μουσική; Για την ώρα μάλλον όχι, αν και ο κιθαρίστας των Strokes, Nick Valensi αστειεύτηκε σε συνέντευξηή του λέγοντας πως ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων θα είναι ο παραγωγός του επόμενου δίσκου τους.

Συζητώντας με τον Zane Lowe στο Beats 1 Radio της Apple, ο Valensi ανέφερε ότι «ο Donald Trump θα είναι παραγωγός... Θα είναι απίστευτη μουσική. Ο Julian είναι ενθουσιασμένος γι 'αυτό. Είναι πολύ κυκλοθυμικός, οπότε το ότι εκείνος είναι ενθουσιασμένος, σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον τραγουδιστή του συγκροτήματος.

NME / Pieter M Van Hattem

Το “Future Present Past” EP που βγήκε φέτος είναι η τελευταία κυκλοφορία για τους Strokes, με τον τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο τους –το “Comedown Machine”– να ετοιμάζεται για το 2013. Αναφορικά με το “Future Present Past”, ο Valensi εξήγησε ότι ξεκίνησαν να γράφουν ένα album, αλλά στην πορεία αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα τρία τραγούδια ως EP. Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι ανάλογο στο μέλλον. Πάντως το άλλο συγκρότημα του Valensi, οι CRX, θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου τον πρώτο τους δίσκο “New Skin” με παραγωγό τον Josh Homme των Queens of the Stone Age.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο NME, ο κιθαρίστας των Strokes είχε δηλώσει ότι συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω σε καινούρια τραγούδια και πως ευελπιστεί να κυκλοφορήσει κάτι το 2017. Απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αναφέροντας: «Αν μη τι άλλο θα προτιμούσα να το κάνουμε σαν την Beyoncé του χρόνου και απλά να το βγάλουμε».

Αντίστοιχα αινιγματικός ήταν και ο μπασίστας του συγκροτήματος Nikolai Fraiture, ο οποίος, αφού ξεκαθάρισε ότι οι διορίες δεν είναι το φόρτε τους, εξήγησε πως «οι προσδοκίες και οι εκπλήξεις είναι ακόμα αναπόσπαστο κομμάτι της χαράς τού να κυκλοφορείς μουσική».