Robbie Williams: «Με περιφρόνησαν όταν πήγα στο Glastonbury το 1995»

robbie-williams5
ΤΡΙΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Παρά την εχθρική στάση που αντιμετώπισε, ο πρώην των Take That επέμεινε αναζητώντας την αποδοχή του κοινού.

Ο Robbie Williams αποκάλυψε στον Guardian ότι οι φαν της indie μουσικής τον περιφρόνησαν όταν εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του Glastonburry to 1995. Όπως εξηγεί ο πρώην τραγουδιστής των Take That, την δεκαετία του 1990 υπήρχε μια έντονη «φονταμενταλιστική νοοτροπία» στους κόλπους της indie σκηνής, την οποία παρατηρούσε συχνά τότε. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως σε σχετικές συζητήσεις που είχε, τον περιφρονούσαν . «Ήταν σαν να φοβόντουσαν ότι θα τους επηρέαζα».

Βέβαια, από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ομολογεί ο Williams. «Δεν νομίζω ότι κάποιος που έφυγε από ένα pop συγκρότημα θα ένιωθε το ίδιο σήμερα».

Μια φωτογραφία του Williams με τους Oasis στον Worthy Farm φεστιβάλ εκείνη την εποχή είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους οπαδούς του συγκροτήματος. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, ένιωσε μια εχθρική στάση από το κοινό στο Glastonbury, με πολλούς να αναρωτιούνται τι γυρεύει στο φεστιβάλ. Εντούτοις, ο ίδιος επέμεινε αναζητώντας την αποδοχή των επικριτών του, κάτι το οποίο έχει γίνει «κομμάτι του DNA» του, όπως αναφέρει.